Kleur van de Maand - Toscane

Kleuren hebben een grote invloed. Door je te omringen met kleuren waar jij blij van wordt, kun jij thuis helemaal ontspannen. Kies de kleuren voor je muren dus zorgvuldig uit en laat zo een stukje van jouw karakter zien. Vandaag staat in het teken van de krachtige Home Made By verfkleur van deze maand: Toscane.

Toscane doet niet alleen denken aan het prachtige gebied in het midden van ‘La bella Italia’. De tint herinnert aan het diepe rood van bakstenen, natuurlijk terracotta, roest, rode klei en neigt zelfs een beetje naar roze-bruin. Ontdek hoe je Toscane toepast in jouw interieur!

COLLECTIE PARK 05

De kleur Toscane hoort bij onze collectie Park 05. Deze klassieke collectie straalt de sfeer van een luxe boetiekhotel uit: warm, rust en kwaliteit. Het warme Toscane is de perfecte kleur om als rijk accent in huis toe te voegen. Vooral tegen een zachte achtergrond is het prachtig. 

 

ALS ACCENTKLEUR

Toscane is een kleur die met veel tinten en stijlen matcht. Tegen een subtiele achtergrond in wit, crème en beige wordt Toscane een échte accentkleur. Heb je zin in een luxe look, dan zorg je voor een bijzondere basis met muren in gebroken wit en accentmuren in Toscane die je combineert met luxe accenten in goud of koper. Wil je het geheel een hippere touch geven? Mix de diepe roodtint met zachte pastelkleuren als roze of mintgroen. Samen met moderne, strakke vormen in zwart en wit bewaar je de rust.

IN (W)ELKE RUIMTE

Misschien vind je het spannend om een hele wand in de kleur Toscane te verven? Pak het klein aan. Begin met een deel van de wand achter je bureau of achter de boekenkast. Zo kun je rustig het effect beoordelen. Maar wees niet bang: met de kleur Toscane laat je een deel zien van wie jij bent. 

JOUW KLEUR

De muren van je huis zijn zoveel meer dan een stapel stenen. Ze beschermen dat wat je dierbaar is en zijn het decor van alle mooie momenten thuis. Geef je muren de kleuren die bij jou passen en maak je huis persoonlijk met Home Made By wandbekleding & verf. Advies nodig? Onze interior designer staat voor je klaar.