Kleurenpalet Stratos Home Made By kleuradvies

Kleur van de maand - Stratos

Bij Home Made By staan we vaak stil bij de impact die de kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Zo heeft de kleur blauw van nature een ontspannende werking, het is een constante factor in ons leven, het is immers de kleur van de oceaan en de lucht. Lees meer over de kleur ‘Stratos’ uit het ons kleurenpalet:

Kleuren brengen ons tot rust, inspireren of dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Ons kleurenpalet reikt ver, de kleur die we in deze blog uitlichten is de kleur Stratos. Uit onderzoek is gebleken dat blauwe kleuren je rustig en kalm maken. De kleur Stratos staat voor: adel, kalmte, inspiratie, rust, groei en betrouwbaarheid.De kleur lichtblauw wordt regelmatig in de kinderkamer gebruikt, onze kleur ‘Stratos’ is dromerig en zacht van aard – ideaal voor in een ruimte waar mooie verhalen worden voorgelezen en rustig kan worden gespeeld. Een blauwe kamer kan een rustgevend effect hebben op drukke kinderen. Ook straalt blauw betrouwbaarheid en kracht uit, een goede kleur voor bijvoorbeeld een sollicitatie of een ander belangrijk gesprek.


Stratos in het interieur

De blauwtint "Stratos" kan zoveel meer toevoegen aan een nieuw interieur. Zo kan deze kleur bijvoorbeeld ook goed gebruikt worden om een Loft woning minder zwaar te maken, de kleur "Stratos" laat zich immers prachtig combineren met donkergrijs.

Wil je de kleur "Stratos" toevoegen aan jouw interieur? Onze interior designers kunnen jouw hierbij helpen.

 

BOEK JOUW DESIGN DATE