Kleur van de maand - Ree

De natuur is een grote inspiratiebron op het gebied van kleur. Omring jezelf met een warme, comfortabele basis, waarin de rust van de natuur centraal staat. De kleur van deze maand ademt natuur en brengt je naar het strand, het bos of de hei. Ontdek hoe je Home Made By verfkleur Ree in jouw interieur kunt toepassen.

COLLECTIE BARN 08

Ree is terug te vinden in collectie Barn 08. Deze collectie is geïnspireerd op de liefde voor het buitenleven. Duurzame materialen en een zacht kleurenpalet brengen een ode aan de natuurlijke omgeving. Thuis is een oase van rust en ruimte, waarin je geniet van de luchtigheid van het leven. Binnen onze verfcollectie reikt het kleurenpalet ver. Met Home Made By verfkleur Ree wordt dit gevoel versterkt.

KARAKTER

Van de houten vloer waar je overheen loopt tot de houten meubels in de eetkamer. Door het tijdloze karakter en de vele combinatiemogelijkheden van de neutrale kleur komt bruin in bijna elk interieur terug.  Bruin is een warme, karakteristieke kleur die bestaat uit verschillende tinten; van licht tot diep en donker, gemêleerd of met nerven en knoesten. De bruintint Ree doet denken aan de kleur van rotsen, boomstammen en aarde.

VEELZIJDIG

Vanwege de vele combinatiemogelijkheden integreer je Ree gemakkelijk in jouw interieur. Voor een klassieke uitstraling combineer je Ree met subtiele, natuurlijke kleuren of basistinten als crème en wit. Wil je liever een chique stijl? Kies voor een diepgroene tint en gebruik gouden accessoires in je interieur. Als je Ree met wit als basiskleur gebruikt, passen zachte pastellen en grafische prints hier goed bij. 

JOUW (T)HUIS

Bij Home Made By vinden we het belangrijk om van jouw huis een thuis te maken. Het is de plek waar je het leven viert en in stilte geniet. Tijdens een inspirerend adviesgesprek met onze interior designer zet je de eerste stap naar het creëren van jouw ware thuis.