MENU

Kleur van de maand - Ree

Graag laten we ons op het gebied van kleur inspireren door de natuur. Vandaag zoomen we in op een prachtige bruintint en presenteren we de Home Made By verfkleur van deze maand: Ree. Ontdek hoe je de subtiele, zachte, warme kleur Ree toepast in jouw interieur.

DE INVLOED VAN KLEUR

Kleuren hebben een grote invloed. Op jou als mens en op je omgeving. Door kleuren voor je muren zorgvuldig te kiezen kun je je huis karakter geven én een stukje van jouw karakter laten zien. De muren van je huis zijn namelijk zoveel meer dan stapels stenen. Ze beschermen dat wat je dierbaar is en zijn het decor van alle mooie momenten thuis. Geef je muren de kleuren die bij jou passen en maak je huis persoonlijk.

KARAKTER

Bruin is een kleur die in bijna elk interieur wel een rol(letje) speelt. Neem de houten vloer waar je overheen loopt, of de houten meubels in de eetkamer. Bruin is een warme kleur met karakter die bestaat in diverse tinten; van licht tot diep en donker, gemêleerd of met nerven en knoesten. De bruintint Ree – een accentkleur uit onze collectie Barn - is zacht en subtiel en neemt je mee de natuur in.

BACK TO NATURE

De kleur van rotsen, zand, boomstammen en aarde. Ree ademt natuur en vervoert je naar het strand, het bos of de hei. Met de Home Made By verfkleur Ree zorg je voor een warme, comfortabele, rustige basis en haal je de rust van de natuur in huis.

IN THE MIX

Ree laat zich eenvoudig combineren. Heb je zin in een klassieke look? Mix Ree met subtiele, natuurlijke kleuren of basistinten als crème en wit. Hier kan Ree, samen met bijvoorbeeld diep groen voor de chique noot zorgen. Ben je gek op een Scandinavische stijl? Kies voor Ree als basiskleur, samen met wit en combineer het met zachte pastellen als roze of groen en grafische prints.

Door kleuren toe te voegen die voor jou goed voelen, kun je je huis omtoveren tot een plek waar jij helemaal thuis bent. Laat Home Made By je helpen om van je huis een thuis te maken!

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date