Home Made By kleur Pistache

Kleur van de Maand - Pistache

Kleur. Dé manier om eenvoudig de sfeer in een ruimte te veranderen. Bij Home Made By delen we graag verrassende kleuren. Zo staat deze maand verfkleur Pistache centraal. Deze verfkleur is natuurlijk, verfrissend en rustgevend. Ontdek de mogelijkehden met Home Made By kleur Pistache. 

Pistache staat bekend om haar sterke, bijzondere aroma. Dit aroma is op zichzelf staand heerlijk, maar past ook goed bij ander etenswaar. Zo werkt het ook als kleur in het interieur. Deze frisse Pistache kleur is prachtig als accentkleur én goed te combineren met andere kleuren. Het zorgt voor een harmonieus, verfrissend effect. 

Uitgesproken en afhankelijk

Groen wordt gezien als evenwichtige en verkwikkende kleur. De frisheid van deze tint brengt ontspanning teweeg en doet denken aan de warmere zomermaanden. Het is uitgesproken en afhankelijk van zijn omgeving. Zo kan het een kleurexplosie en een bron van positieve emoties zijn. Maar als accent in bijvoorbeeld behang en gecombineerd met een neutrale achtergrond zorgt het voor een compleet interieur.

Kleurcombinaties met Pistache

  • Wit - deze combinatie is een klassieke, maar zeer succesvolle optie. Vooral voor kleine(re) ruimtes is deze combinatie goed te gebruiken. 
  • Beige - deze kleur wordt beschouwd als dé volmaakte metgezel van de kleur groen, en dus ook Pistache. Deze combinatie creëert een natuurlijke en ontspannen sfeer.
  • Oranje - wat gedurfder is de combinatie met oranje (maar ook perzik en abrikoos) tinten. Ruimtes worden erg levendig en spectaculair.
  • Roze - denk aan de Home Made By kleur Bloesem. Het is een goede aanvulling op Pistache. Beide tinten ogen zo zacht, dat het moeilijk wordt om niet verliefd te worden op de ruimte.
  • Zwart - de perfecte combinatie voor een moderne interieur is Pistache met zwart. Het is stijlvol en gedurfd. 

 

PERSOONLIJK THUIS

De juiste kleurcombinaties zijn van belang, maar ook de juiste materialen en texturen zorgen voor een verrassend geheel. Wil je graag advies bij het bepalen van die juiste kleurcombinaties? Eén van onze interior designers helpt je graag met een passend advies.