Kleur van de Maand - Palisander

Wat betekent thuiskomen voor jou? Waarschijnlijk staat het voor familie, comfort en ontspanning. Warme kleuren dragen een steentje bij aan het comfort in jouw huis. Palisander is een kleur die zorgt voor een instant luxe sfeer in de ruimte én je huis karakter geeft. Een wand in de originele kleur Palisander werkt heel verrassend! Laat je muren een deel van wie jij bent weerspiegelen met deze unieke kleur.

Klassiek, luxe & modern?

De diepe kleur Palisander is perfect toe te passen in klassieke interieurs, zoals in bijvoorbeeld het interieur van Astrid. Het past geweldig bij houttinten, maar ook bij gebroken wit, goud of grijs. Maar durf Palisander ook eens toe te voegen aan moderne woningen. Ga voor een strakke basis in zwart en wit met roestvrijstaal en geef de ruimte luxe accenten in de kleur Palisander. De luxe look van Palisander maakt de tint prachtig in de mix met glamour accenten. Met de bijzondere kleur Palisander van Home Made By op je muur benadruk je jouw stijl en karakter en wordt je huis jouw thuis. Want onthoud: je muren zijn zoveel meer dan stapels stenen! Ze beschermen wat jou dierbaar is en vormen het decor van alle mooie momenten thuis.

Palisander in jouw interieur

Palisander is geen basiskleur, dat mag duidelijk zijn. Toch kun je de kleur op verschillende manieren toepassen in huis. Kies je voor een subtiele toevoeging van Palisander in jouw woning, schilder dan een klein stukje muur in de donkere kleur en houd de rest van je muren subtiel wit of gebroken wit. Pak je het liever groots aan? Ga dan voor verschillende wanden in Palisander en combineer het met donkere decoratie en accenten. Zorg in dat geval wel voor voldoende daglicht en kunstlicht want Palisander kan de ruimte donker maken. In deze stijl kan ook het gebruik van glanzende oppervlakken mooi werken. In de Home Made By-verfcollectie vind je diverse verfsoorten; van extra mat tot mat. Hoe matter de muurverf, hoe stoerder de look. De Home Made By-professional adviseert je graag over welk glansgraad het best aansluit bij jouw woonwensen.

Wie ben jij?

Je huis vertelt alles over wie je bent en waar je voor staat. De kleuren die jij toepast in je interieur dragen dus – een deel van – jouw persoonlijkheid uit. Op die manier worden de muren van jouw huis hier een weerspiegeling van én kun jij je helemaal thuis voelen. Bijzonder toch? Wil je ook graag de kleur Palisander bij jou in huis, maar vind je het lastig te combineren? Onze stylisten helpen je graag!

Bestel Palisander eenvoudig en snel in onze webshop.