Home Made By kleur van de maand nacht

Kleur van de maand - Nacht

Thuis is de plek waar jij je het meest op je gemak voelt. Je perfect ontspannen gaat het beste met kleuren om je heen die jou blij maken. Met deze kleuren kun je bovendien een stukje van je karakter laten zien. De bijzondere Home Made By verfkleur Nacht is een diepblauwe tint die zijn naam eer aan doet. Dompel je interieur onder in diep nachtelijk blauw, spannende schaduwspellen en krachtige en stoere accenten. Ontdek Nacht.

Home Made By Kleur van de maand nacht keuken
Home Made By kleur van de maand nacht materialenpalet

Nacht in collectie Loft 08

Home Made By verfkleur Nacht maakt onderdeel uit van onze Loft 08 collectie. Een stoere, stedelijke look waarin rauwe authentieke details centraal staan. Het typische stedelijke interieur waarin eten, koken en slapen in dezelfde ruimte gebeurt en het leven samensmelt tot een creatief geheel. De uitgesproken diepe blauwtint Nacht zorgt er binnen de collectie Loft 08 voor dat het stadsappartement een plek wordt om écht thuis te komen in een fijne cocon waar je wordt afgeschermd van de hectiek van de bruisende stad; de plek waar jij steeds weer naar terugverlangt.


Ontspanning

De muren van je huis zijn zoveel meer dan stapels stenen. Ze beschermen dat wat je dierbaar is en vormen het decor voor alle mooie momenten die jij thuis beleeft. Met kleuren die bij jou passen, geef je je interieur persoonlijkheid. Met kleur kun je ook een bepaalde invloed teweegbrengen op je gemoedstoestand. Deze kleuren weloverwogen uitkiezen, is dus slim. Zo wordt blauw bijvoorbeeld gezien als een koele kleur. Uit onderzoek blijkt bovendien dat blauw een rustgevende en ontspannende werking heeft. Hoe dat komt? We associëren blauw met het wateroppervlak en de blauwe hemel. De kleur Nacht toevoegen aan je interieur kan dus een prettige invloed hebben op je humeur, maar ook op de sfeer en het comfort in huis.


Diverse stijlen

Nacht is een elegante diepe kleur die in verschillende stijlen geïntegreerd kan worden. De intense kleur werkt geweldig samen met natuurlijke materialen als rotan en hout én met warme kleuren. In de Loft 08 collectie staat Nacht naast stoere bakstenen muren en roestige details. Maar Nacht kan ook in moderne of klassieke interieurstijlen toegepast worden. Mix het met fris wit of zacht grijs en voeg enkele glimmende oppervlakken toe voor een strakke stijl óf ga voor klassiek door Nacht te combineren met sierlijke vormen en bloempatronen. Een speels resultaat zet je neer door Nacht naast okergeel te zetten; een vrolijke look voor de kinderkamer.

 

Vind je de kleur Nacht mooi en wil je deze graag in je huis? Onze interior designer kunnen jou hier sdvies over geven. 

BOEK JOUW DESIGN DATE