Kleur van de Maand - Moeras

De winterse winter vol sneeuw en ijs. Een herfstig tafereel met warmrode bladeren. Een lente in bloei óf een zinderend zonnige zomer. Het hele jaar door laten we ons inspireren door de natuur die ons omringd. Deze maand staat de Home Made By-verfkleur Moeras centraal. Ontdek hier hoe je deze intense groentint toepast in jouw interieur.

GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR

Eén van de mooiste dingen om je door te laten inspireren voor je interieur, is de natuur. Vooral als het om kleur gaat! In de Home Made By Barn collectie staan natuurlijke kleuren centraal. De Home Made By kleur Moeras is een fascinerende & warme tint. Ideaal om voor warmte, persoonlijkheid en sfeer te zorgen bij jou thuis.

WARM WELKOM

Moeras is een subtiele kleur, die goed als basiskleur ingezet kan worden. De kleur is in staat om iedere ruimte in huis te verwarmen. Een fijne eigenschap die ervoor zorgt dat je je thuis kunt voelen binnen de vier muren van jouw huis. De muren die zoveel meer zijn dan stapels stenen. Zoek je naar een klassieker resultaat? Combineer Moeras dan met lichte basistinten zoals Goud, Nougat & Moeras.

IN (W)ELKE RUIMTE

De rustgevende werking van de kleur Moeras, maakt de tint ook zeer geschikt voor werkruimtes of slaapkamers. Schilder bijvoorbeeld de wand achter je bureau in deze bijzondere tint en hang er houten planken met boeken en planten voor. Zo geniet je dagelijks van een flinke dosis natuurlijke inspiratie. Creëer een oase van rust door één of twee wanden in de slaapkamer moerasgroen verven.

MIX & MATCH

Omdat Moeras een subtiel karakter heeft, kun je met deze tint alle kanten op. Combineer je Moeras met materialen als sisal, hout en linnen, dan benadruk je de natuurlijke sfeer. Mix je het met wit of zwart dan kun een strakke, moderne sfeer neerzetten.

IN JOUW INTERIEUR

Moeras als basiskleur toepassen is een goed idee. Het verwarmt, zorgt voor rust, maar is toch nét even anders dan wit of grijs. Gelukkig is Moeras een subtiele tint die niet snel overheersend zal zijn. Home Made By verf maakt je huis persoonlijk. Met een wand in de kleur Moeras laat je een deel zien van wie jij bent en dat is mooi!

 

 Bestel Moeras eenvoudig en snel in onze webshop.