Kleur van de maand - Jeneverbes

Kleuren zijn een fascinerend samenspel van golflengte en elektromagnetische straling. De positieve eigenschappen geven een bepaalde waarde af. Met kleur weerspiegel jij jouw karakter én breng je sfeer in het interieur. Ontdek de mogelijkheden van Home Made By kleur: Jeneverbes.

Jeneverbes. Hét bestandsdeel voor jenever. De intense, aromatische smaak geeft een je warm gevoel van binnen. Breng dit warme gevoel ook in jouw interieur met verfkleur Jeneverbes.

COLLECTIE PARK 07

De kleur Jeneverbes is onderdeel van collectie Park 07. In deze collectie versterken diepe kleuren en zware materialen het gevoel van traditie, kwaliteit en geborgenheid. De zachte glans van tin geeft dit een harmonieus geheel. Voel je veilig en omring jezelf met warmte voor het ultieme thuisgevoel.

 

GEBORGEN UITSTRALING

Jeneverbes balanceert tussen donkergrijs en bruin. Deze warme kleur roept een gevoel van behaaglijkheid op en is in staat om iedere ruimte in huis te voorzien van een geborgen uitstraling. Niet voor niks wordt bruin binnen de kleurenpsychologie gezien als een kleur die warmte en betrouwbaarheid uitstraalt. Daarnaast legt ons brein bij het zien van de kleur bruin de link met de positieve eigenschappen ‘hulp’ en ‘eerlijkheid’.

 

JENEVERBES IN JOUW INTERIEUR

Genoeg reden om de diepe tint Jeneverbes welkom te heten in je huis. Welke ruimte kan in jouw interieur nog wel wat extra warmte en eerlijkheid gebruiken? Voor inspiratie staan hieronder een aantal ideeën.
 
Keuken – Geef jouw keuken een moderne en robuuste uitstraling met witte elementen en natuurlijke materialen als hout en leer.
 
Woonkamer – Creëer een huiselijk gevoel door Jeneverbes te combineren met lichte pasteltinten, fijne materialen en persoonlijke elementen. Beige, lichtgrijs of oudroze vormen met Jeneverbes een prachtig samenspel van kleur.
 
Slaapkamer – Benadruk het warme karakter van Jeneverbes met een licht poederig roze tint of taupe kleur. Door het gebruik van rosé gouden accessoires en rijke materialen, geef je de slaapkamer een luxe uitstraling.

 

Op zoek naar jouw ware thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Onze Interior Designer helpt je graag middels een (online) adviesgesprek.

Bestel Jeneverbes eenvoudig en snel in onze webshop.