Kleur van de Maand - Huid

De invloed die kleuren hebben op ons humeur is groot. De kleuren die je in huis toepast, geven je huis karakter én laten een stukje van jouw karakter zien. Je omringen met kleuren die jou goed doen, is dan ook slim. Er zijn ook kleuren die bijna overal wel een plekje kunnen veroveren. De Home Made By verfkleur van de maand Huid is zo’n subtiele, neutrale tint die bovendien voor rust en warmte zorgt. 

POEDER

Hoe we de kleur Huid het beste kunnen typeren, is als een zogenaamde poederkleur. Poederkleuren zijn (meestal) lichte tinten, met veel wit erdoor. De kleur Huid is een subtiele, rustige lichtroze tint, net wat lichter dan zalm. Het leuke aan deze kleur is dat het eigenlijk geen basiskleur is, maar dat hij toch zo subtiel is dat je hem overal kunt inzetten.

MAKE IT SOFT 

Deze ultiem zachte tint is perfect in harmonie met natuurlijke en zachte materialen. Met één of enkele muren in de kleur Huid, zorg je voor een rustige, comfortabele basis. Combineer Huid bijvoorbeeld met riet, rotan, katoen en licht hout om de zachte, natuurlijke en comfortabele look te benadrukken. Mix je Huid met donkere tinten als zwart, donkerbruin of donkergrijs, dan kan het de harde tonen verzachten en luchtigheid geven.

WARM

Huid is licht en zit vrij dichtbij wit, maar het is tevens een warme tint die voor knusheid in een ruimte zorgt. Er wordt ook wel gesuggereerd, dat we door huidskleuren toe te passen in ons interieur, dit zorgt voor een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Een mooi idee, want door de kleuren voor je muur weloverwogen uit te kiezen, worden je muren een weerspiegeling van je ziel.

HUID IN JOUW INTERIEUR

De Home Made By-verfkleur Huid past eigenlijk binnen ieder interier. Huid is subtiel, zorgt voor rust, ademt warmte, maar zorgt ook voor elegantie. Binnen de Home Made By collectie Loft, die zich typeert door een strakke en industriële stijl met spannende details, zorgt Huid voor vrouwelijkheid en rust. In klassieke of Scandinavische interieurs, zorgt Huid voor een speelse toef kleur terwijl het in moderne interieurs juist voor een zachte noot kan zorgen. Wil je de zachte tint wat stoerder maken? Combineer Huid dan met een contrastrijke kleur.

PERSOONLIJK

Door kleuren toe te voegen die jou goed doen, tover je je huis om tot een plek waar je jezelf kunt zijn. Met de Home Made By-wandbekleding & verf maak je je huis persoonlijk. De duurzame verfcollectie reikt ver, waardoor er voor iedereen een mooie kleurmatch te vinden is. In onze verfcollectie vind je diverse verfsoorten; van extra mat tot mat. Hoe matter de muurverf, hoe stoerder de look. De Home Made By-schilder adviseert je graag over welk glansgraad het best aansluit bij jouw woonwensen.

MAAK EEN AFSPRAAK