Kleur van de Maand - Goud

De kleuren van je huis vertellen alles over wie je bent en waarvoor je staat. Daarom weerspiegelen de muren je karakter. Het kleurenpalet van onze Home Made By verfcollectie reikt ver. Van felle tinten tot neutrale kleuren: voor iedereen is een geschikte match te vinden. Wil je een accentkleur op de muur? Ga dan voor Home Made By verfkleur Goud. 

Goud. Het klinkt wellicht erg opvallend of zelfs kitsch, maar deze kleur kun je op subtiele wijze toepassen. Denk aan het verven van de helft van de muur. Zo creëer je een accent in een harmonieus, modern en luxe interieur.  

WONEN IN EEN LOFT

De duurzame verfcollectie van Home Made By is rijk aan natuurlijke kleuren. Deze kleuren passen bij de woonstijlen Barn, Park en Loft. Verfkleur Goud is onderdeel van woonstijl Loft, waarin behang met microdessins, stoere materialen en grote kleurvlakken de hoofdrol spelen. In een groots interieur leent Goud zich perfect als accentkleur. Een muur met gouden glans geeft de hele ruimte een warme gloed.

GOUD IN JE INTERIEUR?

Op verschillende manieren is Goud toe te passen in het interieur. Subtiel of groots. Van een kleurvlak tot gehele accentmuur: het hele interieur krijgt een luxe look. Wil je voor stoer gaan? Kies dan een (extra) matte muurverf. Onze interior designer adviseert je graag over het glansgraad dat aansluit bij jouw wensen. Voor een stralend resultaat kun je de verfklus uitbesteden aan één van onze schilders. 

INTERIEUR MET LEF

Home Made By verfkleur Goud is een opvallende kleur, maar is - vanwege het natuurlijke karakter - eenvoudig te combineren. Denk aan verfkleuren Turf, Parel en Zeehond. Goud oogt warm en diep, waardoor het niet afschrikt of té overheersend overkomt. Door Goud te gebruiken met een contrasterende tint creëer je een stoere uitstraling. 

PERSOONLIJK THUIS

Wil jij je woonkamer of slaapkamer graag een andere kleur geven? Of ben je op zoek naar een professional die adviseert over kleurencombinaties? Onze interior designer helpt je graag bij het maken van de juiste kleurkeuze.