Kleur van de maand - Gember

Kleuren zijn van grote invloed op jou, je emotie en gedrag. Ze bepalen daarnaast de sfeer en het gevoel in een ruimte. Omring je door kleuren waar jij blij van wordt, en tover je huis om tot een plek om tot rust te komen. De Home Made By verfcollectie bestaat uit meer dan 100 kleuren. Vandaag staat de kleur van de maand Gember centraal.

Gember is veelzijdig. De wortelknol zorgt voor gunstige effecten door allerlei bouwstoffen en vitaminen, maar is ook een smaakmaker. Het geeft meer pit aan je eten, dus waarom niet ook in je interieur? De tint is een combinatie van beige, oker en lichtbruin. Laat je inspireren door Home Made By Gember.

COLLECTIE BARN 08

De kleur Gember hoort bij onze collectie Barn 08. Deze collectie is geïnspireerd op de liefde voor het buitenleven. In de zomer tochtjes met de Canadese kano en als de vaart bevroren is vanaf de steiger het ijs op stappen. In combinatie met een donkere of lichtere kleur geeft de lichte okerbruine tint Gember een ruimte een natuurlijke, warme sfeer.

COMBINEER

Mix Gember met zachte, natuurlijke kleuren om de grens tussen interieur en exterieur te vervagen. Denk hierbij aan kleuren als Antiek, Nimbus en Lagune uit de Home Made By verfcollectie. Wil je de ruimte een rustig karakter geven? Combineer Gember met houten materialen en grijze tonen in het interieur. Maar heb je liever een luxe look? Kies dan voor zwarte, donkerbruine kleuren en voeg in het interieur gouden accenten toe.

PERSOONLIJK THUIS

Maak jouw huis persoonlijk met wandbekleding en verf van Home Made By. Weet je niet helemaal zeker of de kleur Gember in jouw interieur past? Onze interior designer adviseert je graag.