Kleur van de Maand - Diepzee

De diepzee is de omvangrijkste leefomgeving op aarde. Het totale aardoppervlak is voor meer dan de helft bedekt door zee. Door de enorme, diepe oceanen is het leven op de bodem van de aarde een groot mysterie. Deze mystieke sfeer is als uitgangspunt genomen voor de intense donkerblauwe tint. Experimenteer en ontdek de veelzijdigheid van Home Made By kleur: Diepzee.

Met haar intensiteit neemt de Home Made By kleur Diepzee je mee naar een onontdekte wereld. Naast een mystieke sfeer, roept de kleur ook een gevoel van rijkdom op. Diepzee is zo intens dat deze neigt naar zwart en daardoor bij bijna iedere accentkleur past. Wil je jouw interieur een extra luxe uitstraling geven? Combineer Diepzee dan met goud, wit of naturelle tinten.

COLLECTIE BARN 09

De kleur Diepzee is onderdeel van onze nieuwe collectie Barn 09. Deze collectie is geïnspireerd op de natuur en reizen. Tochten langs de kust, of met de boot langs de havens van de Noordzee. Je huis mag stoer en krachtig zijn, maar moet ook comfort en gemak bieden. 

ONONTDEKTE WERELD

De intensiteit van Home Made By verfkleur Diepzee neemt je mee naar een onontdekte wereld. De diep donkerblauwe tint is zo intens dat deze neigt naar zwart, en daardoor bij bijna iedere accentkleur past. Combineer Diepzee met zachte tinten en licht gekleurde accessoires voor een rustig, natuurlijk interieur. Wil je meer warmte toevoegen? Kies dan voor okergeel of roestbruin en gebruik hierbij gouden accenten.

DURF TE DOEN

Vind je het spannend om een donkere kleur op je wand te verven? Bekijk eerst wat je met de ruimte wil uitstralen; een knusse en intieme sfeer of juist diepte. Het toepassen van de accentkleur Diepzee op de achterwand trekt de ruimte naar je toe. Kies je ervoor om een zijdelingse wand van de kleur te voorzien, zal de ruimte langer lijken. Wij raden aan te beginnen met het verven van een klein oppervlak. Zo kun je de kleur in jouw interieur ervaren, en beslissen of Diepzee een match is.

PROFESSIONEEL ADVIES

Breng jouw karakter terug in huis. Geen idee waar te beginnen? Door middel van een zorgvuldig uitgekozen kleurenpalet zal jouw huis karakter uitstralen. Onze Interior Designer helpt graag bij het samenstellen hiervan.

 

 

Bestel Diepzee eenvoudig en snel in onze webshop.