Kleur van de maand - Dennen

Bij Home Made By staan we vaak stil bij de impact die kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Ze brengen ons tot rust, inspireren of dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Ons kleurenpalet reikt ver, waardoor we je iedere week kunnen inspireren met een verrassende tint. De natuurlijke én feestelijke kleur die deze week centraal staat? Dennen.

Groen ter ontspanning

Net als de kleur blauw heeft groen een ontspannende werking op ons. Door de tint aan te brengen op een wand in de woon- of slaapkamer worden we vervoerd naar de natuur. Met de kleur Dennen haal je dit natuurlijke gevoel in huis. Laat je vervoeren naar een dichtbegroeid bos waar tinten in diepgroen overheersen. Combineer Dennen met wit voor een fris accent of met bruin om deze ongekunstelde uitstraling te benadrukken.

Binnenkijker Barn

In de Home Made By collectie Barn spelen natuurlijke kleuren als Dennen in combinatie met Pistache en Mint de hoofdrol. De groene accentmuur vormt samen met de linnen gordijnen een perfecte basis voor een huiselijke sfeer. Bekijk de Binnenkijker voor meer inspiratie.


Bestel Dennen eenvoudig en snel in onze webshop.