Kleur van de maand - Chocolade

We houden er allemaal van. Chocolade. Niet alleen vanwege de smaak, want ook de kleur van de lekkernij maakt ons blij. Chocoladebruin is populair als haarkleur, in de modetrends zien we het veel terug én ook in de interieurwereld is het een favoriet. Vandaag staat de Home Made By kleur van de maand Chocolade centraal. Laat je inspireren door deze diepe, verwarmende kleur.

VAN NEUTRAAL TOT CHIQUE

Sommige kleuren hebben meer kanten. Onze kleur van de maand Chocolade, is zo’n kleur. De kleur is tijdloos en kan op diverse manieren de ruimte beïnvloeden. Rustgevend in combinatie met natuurlijke materialen en aardse kleuren, speels met fris mintgroen of verleidelijk met dieprood. Het kan een basic – met wit en beige – maar ook een luxe, chique uitstraling hebben wanneer je het naast goudaccenten zet. 

 

COMBINEER EN ERVAAR

Omdat de kleur Chocolade op diverse manieren ingezet kan worden, is de manier waarop je het combineert dus van groot belang. In welke ruimte wil je de kleur gebruiken? Hieronder een paar ideeën.

Keuken – Breng Chocolade in verband met gebroken wit of mintgroen, waarmee je het geheel frisser en lichter maakt, en er een klassieke of landelijke stijl gecreëerd wordt.

Slaapkamer – Benadruk een sensuele sfeer en gevoel van luxe en comfort door gebruik van donkerblauw of dieprood. Dit geeft de ruimte charme.

Woonkamer – Omring jezelf met warme of aardse tinten voor een knus, huiselijk gevoel. Met metalen, stoere accenten in combinatie met chocoladebruin, creëer je een industrieel interieur.

Het mag duidelijk zijn; met chocoladebruin kun je elke stijl benadrukken die jij wilt. De keuze is aan jou.

 

CHOCOLADE IN COLLECTIE LOFT 08

De kleur Chocolade maakt onderdeel uit van de industriële, stedelijke collectie Loft 08 van Home Made By. Door het gebruik van de warme kleur Chocolade krijgt de stoere, rauwe stijl uit Loft 08 een zachte, huiselijke sfeer.
 
De muren van je huis zijn zoveel meer dan een stapel stenen. Ze beschermen dat wat je dierbaar is en vormen het decor voor alle mooie momenten die jij thuis beleeft en weerspiegelen jouw karakter. Binnen de wandbekleding- en verfcollectie van Home Made By is voor iedereen een geschikte kleurmatch te vinden. Onze Home Made By-schilder adviseert je graag over welk glansgraad het best aansluit bij jouw woonwens.

MAAK EEN AFSPRAAK