Wanneer ben jij thuis?

Je thuis voelen heeft alles te maken met omringd worden door mensen waar je blij van wordt en spullen die bijzondere herinneringen oproepen. Items die je vervoeren naar de momenten waar je iedere dag wel aan wilt terugdenken. Ze maken dat je je thuis voelt. Iedere maand vragen we iemand om zijn of haar persoonlijke verhaal te vertellen. Welk item in huis draagt voor deze persoon bij aan het thuis gevoel? We vroegen het aan interieurstylist Nathalie Wieferink-Samson.

Welk item in je interieur zorgt ervoor dat je je thuis voelt?

“In mijn huis maakt de combinatie van verschillende elementen dat het geheel aanvoelt als een echt thuis. Ik zorg altijd dat ik bij iedere interieurkeuze die ik maak dicht bij mezelf blijf: vooruitstrevend met een vleugje “gek”. Als ik één element uit zou moeten kiezen als favoriet, dan is dat mijn bank. Dit meubelstuk is namelijk een echte eyecatcher. De bank is maar liefst 3,5 meter lang, okergeel van kleur en gemaakt van de stof velours. De bank zorgt ervoor dat mijn zithoek het hart van mijn huis is. Heerlijk om in te ploffen na een lange dag werken, fantastisch om in weg te zakken met mijn zoontje van 5 maanden oud of om met meerdere vriendinnen met een kopje thee in te zitten. Zo staat mijn bank voor ontspanning en koester ik hierin de meest bijzondere momenten. Oftewel, dit meubelstuk maakt van mijn huis een écht thuis.”

Welk item in jouw interieur zorgt ervoor dat jij je thuis voelt? Wij zijn benieuwd! Laat dit ons weten op onze Facebook-pagina. De leukste berichten verrassen wij met een mooi cadeau voor in huis.