Wanneer ben jij thuis?

Je thuis voelen heeft alles te maken met omringd worden door mensen waar je blij van wordt en spullen die bijzondere herinneringen oproepen. Items die je vervoeren naar de momenten waar je iedere dag wel aan wilt terugdenken. Ze maken dat je je thuis voelt. Iedere maand vragen we iemand om zijn of haar persoonlijke verhaal te vertellen. Welk item in huis draagt voor deze persoon bij aan het thuis gevoel? We vroegen het aan Home Made By collega Heleen Fellinger.

Welk item in huis zorgt ervoor dat je je thuis voelt?

“Je kunt mij gerust een huismus noemen. Ik ben heel graag thuis, ik kook graag en ik word heel gelukkig van een tafel vol kinderen. De eettafel is dan ook zonder twijfel mijn favoriete plek in huis. Lekker dicht bij de keuken, met mijn laptop en een lekker kopje koffie zit ik hier heel vaak. De tafel is eenvoudig van vorm, maar doordat hij helemaal opgebouwd is uit laagjes hout vind ik hem bijzonder. De tafel was heel mooi toen we hem kochten, inmiddels kun je zien dat hij intensief gebruikt wordt. De kinderen maken er hun huiswerk, er wordt aan geknutseld en hij is groot genoeg voor een etentje met vrienden. Eigenlijk wordt het tijd voor een nieuw exemplaar, maar de gebruikssporen maken ook dat hij echt een onderdeel is van ons huis. Ik denk dat ik hem nog maar even houd.”

Welk item in jouw interieur zorgt ervoor dat jij je thuis voelt? Wij zijn benieuwd! Laat dit ons weten op onze Facebook-pagina. De leukste berichten verrassen wij met een mooi cadeau voor in huis.