Home Made By Behang

De Home Made By collectie bestaat uit vele soorten behang. Zo bieden wij de mogelijkheid om voor elk interieur een passende stijl te kiezen, van natuurlijke en pure stijlen tot aan luxe en comfortabele stijlen. Ontdek de collectie en laat je inspireren door de drie verschillende collecties: Barn, Park en Loft.

Behang & collectie BARN

Het BARN behang is natuurlijk en heeft een puur uiterlijk. Het kenmerkt zich door een modern landelijk karakter met een uiteenlopend kleurenpalet van aardse tinten. Het is toegankelijk en verrassend echt. Het samensmelten van de aardse tinten in een Barn interieur zorgt voor de combinatie van rust en gevoel van structuur en diepte die ervoor zorgt dat uw interieur spannend blijft. Organische elementen uit de natuur (blad, bloem, hout), rustiek gestileerd, abstract en fotoprints.

Behang & collectie PARK

Het PARK behang heeft een luxe uitstraling door het weelderige, rijke, zijdeachtige en glanzende karakter. Het is zacht, maar tegelijkertijd heel krachtig. Van krachtige bloemen stillevens tot sprankelende en glinsterende muur dessins in subtiele kleuren. Pompeuze glanzende ornamenten zorgen voor een perfecte basis voor een stijlvol interieur. Een overdadige flokprint geeft je muur niet alleen structuur, maar ook prachtige dieptes.

Behang & collectie LOFT

Het Loft-behang is verfijnd en verleidelijk. Het heeft een stoer karakter maar is tegelijkertijd toegankelijk. Het is strak, maar toch speels. Het combineren van de 2D- en 3D-ontwerpen in het Loft interieur zorgt voor de combinatie van minimalisme en futurisme die ervoor zorgt dat uw interieur spannend blijft. Het Loft behang heeft ook krachtige kenmerken door het gebruik van heldere, stralende kleuren en grafische retro prints. Sterke kleur combinaties die een beetje moed vereisen, maar die wel spannende accenten in je interieur opleveren. Het krachtige behang brengt energie en laat de rest van de ruimte schijnen.

Zou jij je huis graag een nieuwe look willen geven? Of heb je hulp nodig bij het inrichten van je woning? De woonprofessionals van Home Made By kunnen je helpen bij het maken van de juiste combinaties op het gebied van vloeren, raambekleding, behang en nog heel veel meer. Ontdek hoe je van jouw huis een echt thuis maakt.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!