GORDIJNEN MET BOTANISCHE PRINTS

Thuis is de plek waar jij ongestoord jezelf kunt zijn. Met Home Made By gordijnen bepaal jij zelf wanneer je de buitenwereld binnenlaat. Geef je ramen dus aandacht en kies je gordijnen zorgvuldig uit zodat ze passen bij jouw stijl en wensen. Laat je inspireren en ontdek onze gordijnen met botanische print.

HAAL DE NATUUR IN HUIS

Trends komen en gaan, maar de botanische trend is al een tijd populair. We omringen onszelf met groen, natuurlijke materialen en prints geïnspireerd door de natuur. Niet gek, want de natuur heeft een positieve werking. Planten zuiveren de lucht in huis, de kleur groen zorgt voor ontspanning en de verwijzingen naar de natuur helpt om rust en balans te vinden.

IN JOUW INTERIEUR

* Kies voor contrast en hang gordijnen met botanische prints in een stoere loft. Deze gordijnen zorgen in deze robuuste omgeving voor zachtheid.

* In jouw urban jungle vol planten, groen, natuurlijke materialen en aardse tinten komen botanische gordijnen natuurlijk volledig tot hun recht. Ze maken de jungle look af.

* In een modern of Scandinavisch interieur kunnen gordijnen met botanische prints de show stelen. Ze geven de minimalistische look speelsheid en warmte.

* Kies je je gordijnen met botanische prints in materialen als linnen of katoen dan benadruk je de natuurlijke look.

UIT ONZE COLLECTIE

Botanische prints, prints die verwijzen naar de natuur, bestaan in een grote variatie. Van palmbladeren en bomen tot bloesem en bloemen. Ontdek de Home Made By gordijnen met botanische print.

Nog meer raamdecoratie inspiratie nodig? Loop eens binnen in een van onze winkels. 

BEZOEK DE WINKEL

 

LET'S DESIGN TOGETHER!