Aandacht voor de vloer

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je interieur. Wij begrijpen daarom maar al te goed dat het uitkiezen ervan geen makkelijke opgave is. Kies je voor een vloer die onderhoudsvriendelijk is? Een vloer waar je heerlijk met je blote voeten overheen kunt lopen? Of een ondergrond waarbij de PVC-planken niet van echt hout zijn te onderscheiden?

Tapijt

Niets heerlijker dan ’s ochtends je bed uitstappen en aan je voeten de warmte van een zacht tapijt voelen. Naast de slaapkamer maak je bijvoorbeeld ook de zithoek lekker knus met mooie vloerbedekking of een groot vloerkleed. De keuze in tapijt is enorm. In materiaal, structuur, dikte, kleur en patroon. Hoogpolige tapijten zijn helemaal in. Dat loopt lekker en is extra warm. Wil je eenzelfde comfort evenaren met kort tapijt? Dan zorgt een rubberen luxe ondertapijt voor extra zachtheid, geluiddemping en warmte-isolatie. Als je een hele ruimte gaat bekleden, dan zijn naturel-, aarde- en grijstinten aan te raden.

PVC

Een PVC-vloer kenmerkt zich door zijn authentieke uitstraling en brengt daarnaast een flinke waslijst aan voordelen met zich mee. PVC heeft een harde, matte PU laag die zorgt dat de vloer extra lang mooi blijft. Als gebruiker ervaar je een houtlook PVC-vloer dan ook vaak als hout zonder onderhoud. Schoonmaken gaat namelijk heel eenvoudig met alleen water. Eventueel kun je er een speciaal schoonmaakmiddel aan toevoegen, maar vaak is dat niet eens nodig.

Vinyl

Dé trend in interieurland? Een vloer in visgraatmotief. Het dessin met zogeheten “handscraped” tekening is in combinatie met de Nature Surface oppervlaktestructuur nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Deze vloer hoeft het overigens niet alleen van zijn looks te hebben, maar is ook vochtbestendig, geluiddempend en brandvertragend. Heb je thuis vloerverwarming? Ook daar is deze vinylvloer aan de rol perfect tegen bestand.

De Home Made By professionals helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw interieur. Maak een afspraak om je woonwensen te bespreken.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!