Herooooo

Voorham in Wassenaar – Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Voorham is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Wassenaar en omstreken (o.a. 'S-Gravenhage en Valkenburg).Waarom je bij Voorham de juiste vloer vindt

Bij Voorham in Wassenaar wordt niet lichtzinnig nagedacht over de vloer. De vloer valt immers direct op zodra je een eerste stap in een woning zet. Met de juiste vloer, kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Bij Voorham in Wassenaar zien we het uitzoeken van een vloer dan ook als iets persoonlijks. Ga jij voor de allure van PVC, het comfort van een vinyl vloer of kies je liever voor een warm tapijt?

DE TAPIJTEN VAN VOORHAM


In Wassenaar ben je aan het goede adres als het aankomt op advies rondom de meest uiteenlopende tapijten.


Bezoek de winkel


Bij Voorham in Wassenaar maak je kennis met een groot assortiment tapijten. Tapijten die je speciaal op maat kunt laten maken, perfect passend bij de afmetingen van jouw interieur. Niet alleen vind je bij Voorham de meest zachte tapijten in natuurlijke tint, ook voor een tapijt in uitgesproken patroon kun je bij ons perfect slagen.


PVC van Voorham


In Wassenaar zijn we gespecialiseerd in PVC. Ontdek welke soort bij jou past.


Bezoek de winkel

 

Bij Voorham merken we dat er steeds meer vraag is naar PVC. Niet verwonderlijk, aangezien dit type vloer in veel verschillende stijlen komt en een flink aantal voordelen met zich meedraagt. Laat je inspireren door de uitgebreide PVC collectie die je vindt bij Voorham in Wassenaar.


VINYL van Voorham


Ontdek de voordelen van vinyl


Bezoek de winkel


Laat je vloer opleven met één van de vinyl vloeren van Voorham. Niet alleen kenmerkt dit type vloer zich door makkelijk onderhoud, de aanschaf van een vinyl vloer is ook een stuk goedkoper dan de aanschaf van een ander type vloer. Neem een kijkje bij Voorham in Wassenaar en laat je verwonderen.