Herooooo

Stijlvol behang van Voorham in Wassenaar

Voorham is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Wassenaar en omstreken (o.a. 'S-Gravenhage en Valkenburg).Voorham: de behangcollectie van je dromen

Ben je opzoek naar een behangsoort waar kwaliteit en stijl samenkomen? Dan ben je bij Voorham in Wassenaar aan het juiste adres. Van een dromerig bloemenbehang voor in de kinderkamer en een strak streepjesbehang voor in de werkkamer tot een retro behang voor in de slaapkamer – bij Voorham kun je je ogen uitkijken. Naast het vinden van het juiste patroon, geven de specialisten van Voorham ook graag advies over de juiste bijproducten zoals lijm. Ook is de ene ondergrond beter geschikt om te behangen dan de andere ondergrond. En wist je dat het ene behangsoort duurzamer is dan het andere? Bij Voorham in Wassenaar informeren ze je graag over alle mogelijkheden rondom behang.

Home Made By behang van Voorham

Bezoek de winkel


De kennis rondom behang gaat ver bij Voorham. Niet verwonderlijk dat je in deze speciaalzaak in Wassenaar dan ook een uitgebreide, eigen collectie behangsoorten hebt. En, je hoeft zeker niet bang te zijn dat je niet het juiste behang vindt. De eigen collectie van Voorham bestaat namelijk uit meer dan 80 behangsoorten. Je vindt behangsoorten in traditionele look, geïnspireerd op de natuur. Maar ook voor een meer grafisch patroon kun je bij Voorham prima slagen.

PIP Studio bij Voorham

Bezoek de winkel


Het behang van PIP Studio herken je uit duizenden. Vrolijk en met een eigenzinnige twist – zo omschrijven de stylisten van Voorham het kleurrijke behang van PIP Studio. Zet je huis in bloei met een behangrol in bloemenprint of dierenpatroon. Voeg jij graag wat karakter toe in huis, maar ben je bang dat het te druk wordt? De stylisten van Voorham kunnen je moeiteloos voorzien van de juiste stylingtips.

Eijffinger - je vindt het bij Voorham

Bezoek de winkel

 

Al meer dan 140 jaar creëren ze bij Eijffinger de meest stijlvolle patronen voor hun behangcollectie. Dit bedrijf staat voor pure kwaliteit. Om deze reden verkopen de woonprofessionals van Voorham in Wassenaar met veel plezier de selectie behangsoorten van dit topmerk. Wordt het een op de natuur geïnspireerd behang of kies je straks voor een kleurrijk exemplaar van Eijffinger?

Hooked on Walls bij Voorham

Bezoek de winkel

 

Dit creatieve A-merk is in staat om iedere ruimte in huis te voorzien van een stijlvolle transformatie. Laat je bij Voorham in Wassenaar inspireren door de uitgebreide collectie van dit merk. Van lichte tinten tot donkere kleuren en van rustieke patronen tot drukke motieven – bij Hooked on Walls vind je gegarandeerd waar je naar opzoek bent.

Een kunstzinnige uitstraling met Arte van Voorham

Bezoek de winkel


Volgens de experts van Voorham in Wassenaar is je huis zoveel meer dan de plek waar je woont. Graag gebruiken ze bij Voorham dan ook behang om iedere ruimte te voorzien van extra stijl en authenticiteit. De kunstzinnige behangsoorten van Arte lenen zich hier bijzonder goed voor. Laat je inspireren door de mooiste kleuren en patronen van dit fijne merk.

BN Walls van Voorham

Bezoek de winkel

 

Tijd om je zithoek te voorzien van karakter! Of is het juist je slaapkamer die je zou willen opfrissen met een licht bloemenbehang? De behangsoorten van BN Walls – verkrijgbaar bij Voorham – zorgen ervoor dat iedere ruimte in huis opleeft. Laat je inspireren door de experts van Voorham en vind de juiste behangsoort voor jouw interieur in Wassenaar.