Filter
Home Made By onderhoud Vinyl vloeren

Onderhoud Vinyl vloeren

Onze vinyl vloeren zijn super eenvoudig schoon te houden, vuil veeg je er zó vanaf. Dat maakt een vinyl vloer ideaal voor bijvoorbeeld in de keuken. Ook voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt, is het een uitkomst: omdat de vloer het stof niet vasthoudt haal je het vrijwel moeiteloos weer weg.

Voor informatie over het onderhoud van vinyl vloeren kun je altijd terecht in onze winkel. Onze vakspecialisten informeren je graag.

EXTRA INFORMATIE VINYL VLOER


ONDERHOUD VINYL VLOER
Een vinyl vloer is erg eenvoudig te onderhouden; regelmatig de vloer stofwissen of stofzuigen is veelal voldoende. Vlekken kun je meestal verwijderen met een (microvezel)doekje met wat water.


Ook al is een vloerbedekking van vinyl oersterk, er kunnen nog steeds krassen in komen. Een van de voornaamste oorzaken is de inloop van zand. Met een goede entreemat, stop je zand bij de deur en gaat je vloer dus langer mee. Voorzie daarnaast de poten van stoelen en tafels van goede geleiders van bijvoorbeeld vilt zodat ze geen krassen kunnen maken. Vergeet ze niet regelmatig de schoon te maken

 


EXTRA INFORMATIE VINYL VLOER

INDRUKGEVOELIGHEID VINYL VLOER

Een vinylvloer is zo stil doordat hij vaak wat veerkrachtiger is. Vaak is het wel zo dat daardoor de indrukgevoeligheid wat hoger is dan bij bijvoorbeeld een PVC vloer. Let dus goed op de meubels die je op de vloer zet. Hoe kleiner het pootje, hoe groter de kans op een indruk in de vloer.

MIGRATIE VINYL VLOER

Let bij vinyl op migratie. Rubber kan migreren met vinyl, waardoor er een verkleuring in de vloer kan ontstaan. Zet dus niet je fiets bijvoorbeeld op een vinyl vloer of luxe vinyltegels en stroken (LVT) die je mooi wilt houden.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!