Herooooo

Vasse in Hardenberg - dé plek waar je jouw favoriete vloer vindt

Vasse is dé vloer- interieurspeciaalzaak voor Hardenberg en omstreken (o.a. Rheeze, Venebrugge, Anevelde en Slagharen).Wat Vasse in Hardenberg voor jouw vloer kan betekenen

Het vinden van de juiste vloerbedekking is geen eenvoudige klus. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende PVC-vloeren, verschillende soorten tapijt en ook op het gebied van vinyl valt er een hoop te kiezen. Bij Vasse vind je niet alleen per type vloer een uitgebreide collectie, je kunt hier ook terecht voor een passend advies.

De tapijten van Vasse

Van een hoogpolig tapijt tot een tapijt in bijzonder dessin – je vindt het bij Vasse in Hardenberg.

Bezoek de winkel

 

Ben je op zoek naar een manier om meer warmte aan te brengen in je interieur? Met een heerlijk zacht tapijt op de grond creëer je gemakkelijk de juiste sfeer. Laat je door de woonspecialisten van Vasse informeren over de mogelijkheden. Wordt het een warm, hoogpolig tapijt? Of past een op maat gemaakt tapijt in drukke print beter in jouw huis?

PVC van Vasse

Ken jij de voordelen van PVC al? Bij Vasse zetten ze alle pluspunten op een rij.

Bezoek de winkel

 

Als het op PVC vloeren aankomt kun je alle kanten op. Kies voor een robuuste uitstraling met een PVC vloer in betonlook of ga juist voor een landelijke sfeer met een PVC vloer in houtlook. Laat je door Vasse adviseren, zodat je zeker weet dat je de vloer kiest die het beste bij jouw interieur past.

Vinyl van Vasse

Voor een vloer waar je geen omkijken naar hebt.

Bezoek de winkel


Waarom je voor een vinyl vloer zou kiezen? Voordelen genoeg! Zo is het extra makkelijk om een vinyl vloer te onderhouden en is dit type vloer vaak een stuk goedkoper. Benieuwd of een vinyl vloerbedekking ook voor jou een goede keuze is? Bij Vasse in Hardenberg kun je terecht voor advies.