HEDI MEUBELEN

Eerlijk vakmanschap

Hedi Meubelen importeert de meubels veelal vanuit Colombia en India, hierdoor hebben we direct contact met de fabrieken en kunnen we toezien op arbeidsomstandigheden en correct gebruik van materialen. Daarnaast kunnen ideeën makkelijk uitgewisseld worden. Dit zorgt ervoor dat Hedi constant in beweging blijft en met de laatste trends in de markt meegaat en bovendien kunnen we hierdoor de scherpste prijzen aanbieden. Wij en onze ambachtslieden zijn trots op ons werk.

Van het verleden naar de toekomst

Bij Hedi meubelen werken we enkel met oud gerecycled hout. Onze meubels zijn kwaliteitsproducten die met zorg en passie worden gevaardigd. Veel van onze meubelen importeren we zelf vanuit Colombia en India. Het hout wordt veelal gewonnen van huizen die gesloopt zijn. Na zorgvuldige selectie wordt dit hout hergebruikt voor het maken van Colombiaanse en Indiase meubels. Hiermee krijgt hout een tweede leven en wordt verdere ontbossing voorkomen. Bovendien draagt het gebruik van gerecycled hout bij tot meer authenticiteit en charme van de meubels. Een kras, oneffenheid of gaatje zijn stille getuigen van een rijk verleden.

Een betere leefomgeving

Met uw aankoop helpt u niet alleen uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Het heeft ook een positieve invloed in het leven van echte mensen. Hedi Meubelen heeft Stichting Bogota Zonder Honger in het leven geroepen. Zij steunen een plaatselijke keuken in Bogota. Het doel is om kinderen in Bogota iedere dag van een volwaardige maaltijd te voorzien en te zorgen dat hun vrije tijd goed ingevuld wordt. d.m.v. sport of muziek. Ook wordt er voorlichting aan de ouders gegeven.