Maaike van der Velden

INTERIOR DESIGNER

bij Van Zoggel Wonen in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Loosbroek, Nistelrode, Heesch, Middelrode, Berlicum Nb, Vorstenbosch en Vinkel).

Interior Designer Maaike: “Volgens mijn ouders had ik als kind maar één vierkante meter met pen en papier nodig om mij te vermaken. Ik heb altijd graag getekend. Later ging ik nadenken over hoe je een ruimte fijn kan inrichten zodat het past bij een persoon of gezin.“

PLAN EEN AFSPRAAK MET MAAIKE

Over Maaike

Ik heb een mooie opleiding mogen volgen op het Sint Lucas te Boxtel waarbij ik het interieur design diploma heb behaald. Daarna was het even een zoektocht welke functie er het beste bij mij paste. De commerciële kant in de woonbranche of toch stylist.. en ook bij de technische kant in de interieurbouw heb ik gesnuffeld.

Inmiddels heb ik mijn plek weer gevonden want ik hou van afwisseling en bij dit vak weet je nooit hoe je week verloopt. Graag ben ik met en voor mensen aan het werk in de creatieve en adviserende rol. Want wat zijn de wensen en hoe bewegen ze in hun leefomgeving?

Ik verras je graag met een compleet Interieurplan. Eentje waar je -na de realisatie- met trots je vrienden of kennissen kan uitnodigen. Met een goed doordacht plan, compleet met mooie passende kleuren en materialen, advies in meubels, verlichting en woonaccessoires, zorg ik dat je je gewenste eindresultaat ook echt bereikt.  Kom je alleen voor een vloer of gordijn? Dan geef ik je ook graag een fijn en eerlijk advies.

PLAN EEN DESIGN DATE MET MAAIKE

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk de interieurprojecten van Van Zoggel Wonen

OP ZOEK NAAR JOUW WARE THUIS?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET MAAIKE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET MAAIKE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET MAAIKE

Maaike: “Volgens mijn ouders had ik als kind maar één vierkante meter met pen en papier nodig om mij te vermaken. Ik heb altijd graag getekend. Later ging ik nadenken over hoe je een ruimte fijn kan inrichten zodat het past bij een persoon of gezin.“