VAN TRIEST STYLIST - SCHILDER - STOFFEERDER

Dorpsstraat 47
8171 BL Vaassen
0578 57 40 80
homemadeby@vantriest.com

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Over van Triest, Vaassen

Van Triest is een eigentijdse speciaalzaak voor een totaalconcept in wonen. Wij vormen dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. We zijn specialist voor verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, tapijt, pvc, laminaat, houten vloeren en buitenzonwering. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel om inspiratie op te doen. We bestaan uit een gedreven team met passie voor het vak en voor jou als klant. We beschikken over gedegen kennis van onze producten en geven je graag deskundig, passend en professioneel advies. Onze schilders en stoffeerders zijn vakmannen die zorgen voor de juiste uitvoering ervan. Als familiebedrijf richten we ons al meer dan 50 jaar op service, kwaliteit en vakmanschap. Dat is onze passie en daarom helpen wij je graag. Met advies, met klusondersteuning of door de hele klus uit handen te nemen en je volledig te ontzorgen.

Naast de zorg voor particulieren verzorgen wij ook de totaalinrichting voor bedrijven, kantoren en zorginstellingen. Omdat we alle producten onder één dak hebben, kunnen we een compleet stylingadvies geven en het door onze vakmannen uit laten voeren. Een prettige werkomgeving is een aanwinst voor zowel werkgever als werknemer, als voor het uit te voeren werk.

Sfeervol wonen en werken heeft aandacht en zorg nodig! Ieder project krijgt van ons dan ook alle tijd, aandacht en zorg nodig die het verdient. Ons doel is daarbij om samen te komen tot het gewenste eindresultaat! Een offerte aanvragen?


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Vaassen

Volg hier de ontwikkelingen van Van Triest


van Triest - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap van Triest in Vaassen binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van Triest kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij van Triest in Vaassen ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan van Triest overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Triest – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij van Triest in Vaassen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van van Triest zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van Triest in Vaassen kun je alle kanten op.

van Triest – DE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van Triest in Vaassen ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van Triest inschakelen als de beste.

van Triest – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij van Triest weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?