Olga

Styliste bij Van Rossum

PLAN EEN DESIGN DATE

Over Olga

Hi! Mijn naam is Olga Struik, sinds 2016 ben ik werkzaam bij Van Rossum de Woonprofessionals. Ik ben begonnen als stagiair voor mijn opleiding tot interieuradviseur op het Hout en Meubilering college. Doordat geen enkel project hetzelfde is, kan ik mijn creativiteit volledig vertalen naar jouw eigen unieke interieur.

Wat ik belangrijk vind is dat we samen op zoek gaan naar wat echt bij je past, om er achter te komen wat nu echt je wensen zijn en je hierdoor uit te dagen om uit je comfort zone te stappen. Waardoor jij daarna je volledig thuis voelt, en trots kunt zeggen: dit is mijn (t)huis. Want zeg nou zelf, dat willen we toch allemaal?

Of je nu een nieuw huis hebt gekocht of je bestaande interieur wilt veranderen, door middel van persoonlijk advies, kleuren en materialen helpen wij je om dit thuis gevoel te creëren.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Boek nu je Design Date via onze website en dan spreken we elkaar snel. 

 

Interieurrealisaties van Van Rossum

Op zoek naar je eigen thuisgevoel?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET MIRANDA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

PLAN EEN DESIGN DATE

ONZE DESIGN SERVICES

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE