Miranda

Styliste bij Van Rossum

'Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je leefsituatie passen. Het is mijn passie om samen met jou jouw thuis te ontdekken'

PLAN EEN DESIGN DATE

Over Miranda

Hallo!

Ik ben Miranda van Etten eigenaar en interieurstyliste bij Van Rossum.
In 2003 met dit familie bedrijf begonnen en ben sindsdien vertrouwd geraakt met alle facetten van een interieurwinkel. Mijn uitgebreide materialenkennis helpt enorm bij het adviseren en realiseren van interieurontwerpen. Ik heb al aan heel wat leuke interieurprojecten meegewerkt. Hierbij werk ik geregeld samen met een interieurbouwer en meubelontwerper voor op maat gemaakt interieuroplossingen.
Ik vind het leuk om een balans te creëren tussen koude en warme contrasten door gebruik te maken van verschillende texturen.

Omdat we alle vakspecialisten in huis hebben met eigen stoffeerders en een eigen schilderbedrijf kunnen we je echt van A tot Z ontzorgen. Hierdoor kunnen we samen onze aandacht volledig richten op het creatieve proces van een interieurontwerp en jouw thuisgevoel waar maken.

 

Vraag Miranda om advies

Interierrealisaties van Van Rossum

 

 

Op zoek naar je eigen thuisgevoel?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET MIRANDA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

 

PLAN EEN DESIGN DATE

Miranda: 'Jouw thuishaven is een persoonlijk verhaal die ik samen met jou vertaal in ruimtelijke ingedrienten.'

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE