Miranda

Styliste bij Van Rossum.

'Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je leefsituatie passen. Het is mijn passie om samen met jou jouw thuis te ontdekken'

PLAN EEN DESIGNDATE met Miranda

Over Miranda

Hallo!

Ik ben Miranda van Etten eigenaar en interieurstyliste bij Van Rossum.
In 2003 met dit familie bedrijf begonnen en ben sindsdien vertrouwd geraakt met alle facetten van een interieurwinkel. Mijn uitgebreide materialenkennis helpt enorm bij het adviseren en realiseren van interieurontwerpen. Ik heb al aan heel wat leuke interieurprojecten meegewerkt. Hierbij werk ik geregeld samen met een interieurbouwer en meubelontwerper voor op maat gemaakt interieuroplossingen.
Ik vind het leuk om een balans te creëren tussen koude en warme contrasten door gebruik te maken van verschillende texturen.

Omdat we alle vakspecialisten in huis hebben met eigen stoffeerders en een eigen schilderbedrijf kunnen we je echt van A tot Z ontzorgen. Hierdoor kunnen we samen onze aandacht volledig richten op het creatieve proces van een interieurontwerp en jouw thuisgevoel waar maken.

 

Vraag Miranda om advies

Projecten van Van Rossum

 

 

Op zoek naar je eigen thuisgevoel?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET MIRANDA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE MET MIRANDA

Miranda: 'Jouw thuishaven is een persoonlijk verhaal die ik samen met jou vertaal in ruimtelijke ingedrienten.'