Decoratieve verf Van Losenoord

Van Losenoord is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Bezoek de winkel

Decoratieve verf (technieken) Putten

VAN LOSENOORD heeft naast de standaard verven van Sigma en Home Made By_ ook decoratieve verven en spuitbussen in het assortiment.

Als dé verfspeciaalzaak in Putten biedt VAN LOSENOORD als exclusieve wandafwerking ook het decoratieve verfmerk Pure & Original. Hiermee creëer je, heel eenvoudig je eigen identiteit op de muur of je meubels! Door de unieke structuur, kleuren en uitstraling.

De krijtverf en kalkverf van Pure & Original is verkrijgbaar bij VAN LOSENOORD in Putten: muurverf, vloerverf, gevelverf. Maar ook de kalei en lakken. Pure & Original heeft ook speciale primers en diverse afwerklagen voor de verschillende verven. Zoals ontvetter, primers, Dead flat Eco Sealer, Italian wax en Kalkzeep.

Met het product Marrakech Walls van Pure & Original geef je de muren een stoere betonlook of de exclusieve Tadelakt look. Een stoere of juist een luxueuze sfeer in de woning? Aan jou de keuze.

Bij het aanbrengen van deze verf kun je deze op diverse eindresultaten behalen:

  • Een afwerking met subtiele kleurnuance met één laag Marrakech Walls.
  • Extra diepte en reliëf met twee lagen Marrakech Walls.
  • Tadelakt look met zachte glans als afgewerkt met Kalkzeep of in hoogglans met de Italian Wax.
  • Waterafstotend en afwasbaar na verzadiging met de Dead Flat Eco Sealer.
  • Een super hoogglans door de Italian Wax te gebruiken.

Daarnaast zijn er nog veel andere mogelijkheden. De techniek die gebruikt wordt, is van invloed op de uiteindelijke kleur, uitstraling, glans en structuur. Kom gerust langs in onze winkel in Putten. Wij geven je graag een persoonlijk advies, kunnen je voorbeelden tonen en eventueel kunnen onze schilders de producten ook voor u aanbrengen