Herooooo

Een nieuwe vloer begint bij Van der Plas in Anna Paulowna


Van der Plas Woonprofessionals is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Anna Paulowna, en omstreken (o.a. Den Helder, Oudesluis, Wieringerwaard, Callantsoog).Van der Plas: expert in vloeren 


Vind je het lastig om een knoop door te hakken als het op de keuze van de juiste vloer aankomt? Dat begrijpen ze bij Van der Plas in Anna Paulowna maar al te goed. Of je nu kiest voor tapijt, PVC of vinyl is namelijk hartstikke bepalend voor de sfeer van je interieur. Stap binnen in de wereld van Van der Plas en vind de vloer van je dromen. 


De tapijten van Van der Plas 


Nooit meer koude voeten met de tapijten van Van der Plas 


Bezoek de winkel

 

Comfort en stijl horen hand in hand te gaan, als het om een tapijt gaat. Tenminste, als het aan de experts van Van der Plas ligt. Deze gepassioneerde woonprofessionals uit Anna Paulowna zijn bekend om hun rijke assortiment tapijten, die je voeten en je huis op een luxueuze wijze verwarmen. Tijd om je te laten inspireren door de tapijten van Van der Plas. PVC van Van der Plas

PVC – voor een vloer van topkwaliteit 


Bezoek de winkel

 

De nieuwste PVC-vloeren zijn bijna niet meer te onderscheiden van vloeren van echt hout, marmer of steen. In prijs onderscheiden de PVC-vloeren van Van der Plas zich echter wel: een PVC vloer is namelijk hartstikke vriendelijk geprijsd. Laat je inspireren door de bijzondere collectie PVC-vloeren van Van der Plas.


Vinyl van Van der Plas

De mogelijkheden van vinyl

Bezoek de winkel

 

Makkelijk in het onderhoud, stijlvol én goedkoop – de voordelen van een vinyl vloer zijn zeker niet verwaarloosbaar. Daarom verkopen ze bij Van der Plas dan ook dit type vloerbedekking. Benieuwd of vinyl ook past bij jouw wensen? Laat je informeren door de professionals van Van der Plas in Anna Paulowna.

CONTACT
Van der Plas Woonprofessionals
Charlottaring 16
1761 AX Anna Paulowna
0223 52 12 96
woonprofessionals@vanderplasbv.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief