Karlijn van Zanten

Interieurstyliste bij Van Der Plas Woonprofessionals.

'Samen gaan we op zoek naar jouw ideale inrichting waar jij je helemaal thuis in voelt' 

PLAN EEN DESIGN DATE MET KARLIJN

Over Karlijn van Zanten

Luisteren naar jouw woonwensen, als interieurstyliste kan ik daar goed bij begeleiden. Doormiddel van moodboards, kleuren, materialen en eventueel een 3D ontwerp neem ik je mee in de beleving van je nieuwe thuis.  

Mijn doel is om de klant te ontzorgen. En een passend interieur te creëren waar de klant zich helemaal fijn in gaat voelen.  

Vraag Karlijn om interieuradvies

VAN DER PLAS REALISATIES

ZIN OM JE EIGEN RUIMTE TE STYLEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET KARLIJN

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

PLAN EEN DESIGN DATE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. DESIGN DATE Een Design Date vindt bij jou of in de winkel plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. DESIGN DATE

Een Design Date vindt bij jou of in de winkel plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET KARLIJN

Karlijn van Zanten, interieurstylist bij Van Der Plas Woonprofessionals