Over van der Plas

Glas- en Schilderwerken

SCHILDERWERKEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Wij staan garant voor ambachtelijk vakwerk. En bestaan al 90 jaar!

Wat begon als eenmansbedrijf, groeide uit tot een middelgroot schildersbedrijf. Met meer dan 15 vakkundige vakmensen voor schilder, behang en glaswerkzaamheden.
Wij bedienen een breed scala aan particuliere en zakelijke klanten.

PASSIE VOOR SCHILDERWERK

Schilderen is meer dan onderhoud of een huis of bedrijfspand voorzien van een verflaag. Het is een ambacht waar we trots op zijn.
Bij ons gebeurt alles op maat. Ieder project - van groot tot klein - pakken wij met plezier aan. Of het nu gaat om een woning, een school of een monumentaal pand. Ambachtelijk schilderwerk, in combinatie met uitstekende service, kwaliteit en vakmanschap.

ONZE DIENSTEN

U kunt bij ons terecht voor al uw binnen en buiten schilderwerk, behang/wandafwerking, houtrot reparatie en glas werkzaamheden.

ONZE KLANTEN

Ons klantenbestand is zeer divers. We werken veel voor particulieren en bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor scholen, woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en Verenigingen van Eigenaren.

KEURMERK

Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons belangrijke zaken en daar investeren wij in. Wij beschikken over de volgende certificaten.

VCA

Onderhoud NL Garantie
Erkend leerbedrijf voor schilder

Geschiedenis van Van der Plas

De geschiedenis van ons schildersbedrijf en winkel begon zo’n 90 jaar geleden. Opa en Oma van der Plas zijn gestart in 1929. Opa voor het schilderwerk, oma in een klein winkeltje aan huis met wat verf. Wat ooit begon met een paar bussen verf, wat kwasten en een ladder, alles vervoerd op de bakfiets, is uitgegroeid tot een gerenommeerd ambachtelijk schildersbedrijf. Zoon Piet kwam er vanzelf bij na de schilderschool te hebben afgerond. En hielp zo mee de zaak opbouwen. De winkel werd beetje bij beetje uitgebreid en later gerund door Corrie, de vrouw van Piet.

Inmiddels is nu de derde generatie aan zet. Paul en Astrid hebben al diverse veranderingen meegemaakt. Met de winkel is steeds mee geschakeld. Van de formule Interkleur naar Verf & Wand. In 2018 heeft de winkel een complete metamorfose ondergaan! De winkel is helemaal van deze tijd. Overzichtelijk, vol sfeer, inspiratie en mooi op kleur. We voeren het interieurmerk Home Made By. Een eigen collectie die bestaat uit mooie producten. Van gordijnen, vloeren tot aan verf en behang. Alles wat je nodig hebt voor een persoonlijk en leefbaar huis. Alle kleuren en materialen zijn op elkaar afgestemd voor een mooi resultaat.