Herooooo

Het perfecte gordijn vind je bij Van der Plas in Breezand

Van der Plas Woonprofessionals is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Anna Paulowna, en omstreken (o.a. Den Helder, Oudesluis, Wieringerwaard, Callantsoog).Van der Plas: waarom gordijnen zo belangrijk zijn

Gordijnen vormen een belangrijke smaakmaker in ieder interieur. Daarom hechten de woonprofessionals van Van der Plas ook heel veel waarde aan kwaliteit en stijl als het aankomt op hun gordijnen. Bij Van der Plas vind je de juiste gordijnen om de hoogte van je plafond te accentueren. Je vindt de perfecte gordijnen om het in de woonkamer echt knus te maken, om de slaapkamer goed te verduisteren en om ervoor te zorgen dat er nog genoeg licht binnenkomt op een vrolijke lentedag. De woonspecialisten van Van der Plas begrijpen als geen ander dat het ene interieur vraagt om een compleet ander gordijnontwerp dan het andere interieur.

Van transparant tot zware kwaliteit – de keuze bij Van der Plas is bijzonder breed. Wil jij je interieur laten opleven door middel van een kleurrijk bloemengordijn? Of kies jij liever voor een neutraal gordijn in duurzame kwaliteit? Wat kleuren, patronen en stoffen betreft gaat er een wereld voor je open in deze speciaalzaak in Anna Paulowna. Laat je inspireren en informeren bij Van der Plas en maak op deze manier je interieur compleet.

Wist je dat je bij Van der Plas ook terecht kunt bij de stoffeerder? Deze vakman begrijpt als geen ander waar je rekening mee moet houden bij het opmeten van je interieur. Zo voorkom je dat je gordijn net iets te hoog of te laag hangt. Daarnaast kan de stoffeerder van Van der Plas je ook een hoop informatie geven over de verschillende montagesystemen die het beste passen bij jouw type gordijn. Van een houten roede in een landelijk interieur tot een metalen roede om een industriële stijl mee te onderstrepen – er valt op dit gebied een hoop te kiezen. Laat je begeleiden in alle keuzes die er moeten worden gemaakt en zorg ervoor dat jouw favoriete gordijn straks perfect hangt. Het is mogelijk bij Van der Plas in Anna Paulowna.