JOLIJN

Interieurstyliste bij Vaessen Wonen in Maasbree

'Een huis moet er niet alleen goed uit zien, maar ook goed voelen. Dat maakt het pas echt een thuis!'

PLAN EEN DESIGNDATE MET JOLIJN

OVER JOLIJN

Hi, ik ben Jolijn van Impelen en een echte liefhebber van interieur.
Mijn liefde voor interieurstyling en ontwerp begon al als klein meisje.
Zo was ik altijd al bezig met het maken van moodboards en hield ik me bezig met inrichtingen.
Dit heeft mij gemotiveerd om de opleiding Stand, Winkel- en Decorvormgeving te volgen en daarna ben ik door gegaan met Perk Interieurvormgeving.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Vaessen Wonen als interieurstyliste waar ik dagelijks op een professionele manier bezig kan zijn met mijn passie. Ik vind het zo ontzettend bijzonder dat ik een thuis mag creëren voor onze klanten. Mensen blij maken met hun interieur waar ze zich thuis voelen, maar die ook de persoonlijke kant van de bewoners uitstraalt. Naast het creatieve proces vind ik dat toch het mooiste aan mijn werk.

Wil je jouw kamer opnieuw inrichten?  Denk je dat een kleur- of stijladvies je kan helpen om een eigen stempel te geven aan je interieur? Maak dan een afspraak of kom langs in onze winkel in Maasbree.

VRAAG JOLIJN OM ADVIES

INTERIEURPROJECTEN VAN JOLIJN

 

 

ZIN OM JE EIGEN RUIMTE TE STYLEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET JOLIJN

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

 

PLAN EEN DESIGNDATE MET JOLIJN

Jolijn: 'Loop jij tegen een woon ‘’probleem’’ aan? Ik kom graag een kop koffie of thee bij je drinken om samen te kijken naar de mogelijkheden!'

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET JOLIJN