Faith

Interieurstyliste bij Vaessen Wonen in Maasbree

'Thuis is geen plek, maar een gevoel. Samen met jou wil ik het gevoel van een thuis gaan creëren.'

PLAN EEN DESIGN DATE MET FAITH

Over Faith

Mag ik een kijkje in jullie huis en leven komen nemen en jullie beter leren kennen?

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk! Ik bouw dan ook graag een band met mijn klanten op, zodat ik samen met jullie op zoek kan gaan naar de perfecte mix qua materialen, kleuren en stijlen.

Hoe zou ik mijzelf omschrijven? Ik ben een mensenmens, ben graag creatief bezig, hou van een praatje, maar ben ook een luisterend oor. Al deze eigenschappen neem ik mee in mijn werk als interieurstylist bij Vaessen Wonen in Maasbree, op deze plek heb ik mijn werk familie gevonden en kom ik elke dag weer met liefde en plezier werken.

VRAAG FAITH OM INTERIEURADVIES

INTERIEURPROJECTEN VAN VAESSEN

ZIN OM JE EIGEN RUIMTE TE STYLEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET FAITH

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

PLAN EEN DESIGN DATE MET FAITH

Faith:'Thuis is geen plek, maar een gevoel. Samen met jou wil ik het gevoel van een thuis gaan creëren.'

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET FAITH