CHANTAL

Interieurstyliste bij Vaessen Wonen in Maasbree.

'Een interieur is eigenlijk als kleding, het moet vooral bij jóuw passen, goed voelen en hoeft niet persé een trend te zijn'

PLAN EEN DESIGNDATE MET CHANTAL

OVER CHANTAL

Toen ik jaren geleden elke dag met de trein naar school in Eindhoven reisde, wilde ik al graag als piepklein mensje op de schouder van een willekeurig persoon even meekijken in zijn of haar leven. Gewoon, zien hoe en waar iemand werkt, woont… en leeft.

In 2010 ronde ik mijn opleiding bij Perk Interieur af. Inmiddels ben ik al jaren woonstyliste in onze zaak en heb ik het voorrecht om de wens die ik toen had, mee te mogen maken. Ik mag even in iemands leven kijken. Dat vind ik zo bijzonder!

Creëren, bedenken, méedenken en vooral luisteren zijn denk ik wel de woorden die passen bij mijn werk als interieurstyliste. Om er achter te komen wat bij jou past, wil ik je graag leren kennen. Als ik daar een beeld van heb en weet wat de behoeften zijn, kan ik helpen een interieur te creëren dat als gegoten zit. Of er nu veel beperkingen zijn of dat ik juist de vrije hand krijg, een klant met een tevreden glimlach op het gezicht is voor mij een teken dat ik goed geluisterd heb.

Heb je behoefte aan interieuradvies of wil je jouw badkamer, slaapkamer of de woning opnieuw inrichten? Maak dan gerust een afspraak of kom langs in onze winkel in Maasbree.

 

Vraag CHANTAL om advies

INTERIEURPROJECTEN VAN CHANTAL

 

 

projecten

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET CHANTAL

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE MET CHANTAL

Chantal: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'