CHANTAL

Interieurstyliste bij Vaessen Wonen in Maasbree.

'Een interieur is eigenlijk als kleding, het moet vooral bij jóuw passen, goed voelen en hoeft niet persé een trend te zijn'

PLAN EEN DESIGNDATE MET CHANTAL

OVER CHANTAL

Toen ik jaren geleden elke dag met de trein naar school in Eindhoven reisde, wilde ik al graag als piepklein mensje op de schouder van een willekeurig persoon even meekijken in zijn of haar leven. Gewoon, zien hoe en waar iemand werkt, woont… en leeft.

In 2010 ronde ik mijn opleiding bij Perk Interieur af. Inmiddels ben ik al jaren woonstyliste in onze zaak en heb ik het voorrecht om de wens die ik toen had, mee te mogen maken. Ik mag even in iemands leven kijken. Dat vind ik zo bijzonder!

Creëren, bedenken, méedenken en vooral luisteren zijn denk ik wel de woorden die passen bij mijn werk als interieurstyliste. Om er achter te komen wat bij jou past, wil ik je graag leren kennen. Als ik daar een beeld van heb en weet wat de behoeften zijn, kan ik helpen een interieur te creëren dat als gegoten zit. Of er nu veel beperkingen zijn of dat ik juist de vrije hand krijg, een klant met een tevreden glimlach op het gezicht is voor mij een teken dat ik goed geluisterd heb.

Heb je behoefte aan interieuradvies of wil je jouw badkamer, slaapkamer of de woning opnieuw inrichten? Maak dan gerust een afspraak of kom langs in onze winkel in Maasbree.

 

Vraag CHANTAL om advies

INTERIEURPROJECTEN VAN CHANTAL

 

 

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET CHANTAL

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

 

PLAN EEN DESIGNDATE MET CHANTAL

Chantal: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET CHANTAL