Herooooo

De mooiste gordijnen bij Vaessen in Maasbree

Vaessen Wonen is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Maasbree en omstreken (o.a. Venlo, Tegelen en Baarlo Lb).Kies voor kwaliteit met de gordijnen van Vaessen

De woonprofessionals van Vaessen begrijpen als de beste dat je je interieur pas echt afmaakt met de juiste gordijnen. Daarom vind je bij Vaessen dan ook gordijnen in de meest uiteenlopende stijlen, stoffen, kleuren en patronen. Maar ook wat afwerking betreft zijn er bijzonder veel mogelijkheden. Gelukkig weten ze bij Vaessen in Maasbree precies welk type gordijn en welk type afwerking het beste past bij jouw interieur. Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij Vaessen in Maasbree en laat je adviseren zodat jouw nieuwe gordijnen je stijl op perfecte wijze onderstrepen.

Welk type stof je kiest voor je ramen, is bepalend voor de sfeer in huis. Bij Vaessen vind je gordijnen in diverse transparanties. Je kunt dus zelf bepalen in hoeverre je graag zou willen dat het licht van buiten wordt gefilterd. Naast de transparantie is het ook handig om rekening te houden met de structuur van de stof. Kies je liever voor een soepel vallende stof of benadruk je graag de statige uitstraling van je interieur met een stugge stof? Ga je liever voor een stof met patroon of liever voor een effen stof? Bij Vaessen begeleiden ze je graag naar de juiste keuze voor jouw interieur.

Niks zo vervelend als een gordijn dat net te hoog boven de grond hangt of juist over de grond sleept. Hoe zorg je ervoor dat je de goede maten meet, zodat jouw gordijn straks perfect hangt? Schakel de hulp in van de stoffeerder van Vaessen in Maasbree. Niet alleen weet je op deze manier zeker dat het gordijn in de juiste maat wordt gemaakt, ook zorgt deze woonprofessional ervoor dat jouw gordijnen als ze eenmaal klaar zijn op perfecte wijze worden gemonteerd aan de door jouw uitgekozen roede. Ga voor perfecte met Vaessen.