Herooooo

Maak een verschil in stijl met behang van Vaessen in Maasbree

Vaessen Wonen is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Maasbree en omstreken (o.a. Venlo, Tegelen en Baarlo Lb).De behangcollectie van Vaessen

Van vliesbehang tot fotobehang – op het gebied van muurdecoratie volgen de nieuwe technieken en stijlen elkaar in rap tempo op. Ook bij Vaessen vind je een uitgebreid assortiment behang, altijd volgens de laatste trends. Wil jij een sprookjesachtige sfeer creëren in de kinderkamer? De woonkeuken in jouw Erf interieur een extra landelijk accent geven? Of heb jij altijd al gedroomd van een wand in beton-look voor je woonkamer in Loft stijl? Met de verschillende behangsoorten van Vaessen onderstreep je met gemak iedere woonstijl en creëer je in een handomdraai een dromerige wereld waarin je heerlijk kunt ontspannen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem een kijkje bij Vaessen in Maasbree en laat je verleiden door het mooiste behang. 


De eigen collectie van Vaessen

Bij Vaessen vind je de meest gevarieerde soorten vliesbehang van eigen collectie. Het grote voordeel van vliesbehang? In tegenstelling tot traditioneel behang, hoef je het behang zelf niet te voorzien van lijm. De behangtafel is verleden tijd, je kunt de lijm rechtstreeks op de muur aanbrengen en vervolgens het behang van Vaessen direct aanbrengen. Geef jij je interieur graag een update? Vliesbehang is niet alleen makkelijker aan te brengen, maar ook makkelijker om te verwijderen. Waar je bij traditioneel behang een stoomapparaat nodig hebt, kun je vliesbehang meestal droog verwijderen. 


Bezoek de winkel

Vaessen: Hooked on Walls

De naam van dit inspirerende behangmerk verraadt het al: bij Hooked on Walls zijn ze gepassioneerd als het aankomt op het perfectioneren van de wanden bij jou thuis. Ook bij Vaessen doen ze niks liever. Benieuwd welke behangsoorten van Hooked on Walls favoriet zijn als je het de professionals van Vaessen vraagt? Breng een bezoek aan de winkel in Maasbree en laat je informeren.

Bezoek de winkel

Vind jouw favoriete Arte behang bij Vaessen

Bij het kunstzinnige Arte houden ze zich op dagelijkse basis bezig met het creëren van revolutionaire behangsoorten. Zo vind je bij Vaessen in Maasbree behang van Arte dat optisch gezien structuur creëert op je wanden. Stijlvol en modern, zo zou je de behangsoorten van Arte bij Vaessen het beste kunnen omschrijven.

Bezoek de winkel

CONTACT
Vaessen Wonen
Dorpstraat 2b
5993 AN Maasbree
077 465 18 89
info@vaessenwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00*
Woensdag
10:00 - 18:00*
Donderdag
10:00 - 18:00*
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

*: alleen open op afspraak
Vr. & Za. vrije inloop

Van dinsdag t/m zaterdag: telefonisch bereikbaar.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie