Herooooo

Een revolutie in vloeren bij Twigt in Capelle aan den Ijssel

Woninginrichting Twigt Interieur is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Capelle aan den IJssel.Bij de vloeren van Twigt staat persoonlijkheid centraal

Bij Twigt wordt niet alleen gekeken naar de laatste trends op het gebied van vloeren. Iemands persoonlijke voorkeur is minstens zo belangrijk. Hoe wordt er geleefd? Staat comfort voorop? Of ben je op zoek naar een bepaalde uitstraling? Bij Twigt kijken ze graag verder dan de laatste trends om op zoek te gaan naar jouw ideale vloer.


De tapijten van Twigt


Twigt – voor een zacht tapijt


Bezoek de winkel

 


Hoe je jouw zithoek, slaapkamer of eetkamer voorziet van meer sfeer? Door middel van één van de zachte tapijten van Twigt. Ieder tapijt is gemaakt van de mooiste materialen, zodat je kunt genieten van pure kwaliteit. Bovendien kun je kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Weet jij al welk tapijt het beste in je interieur past?


PVC van Twigt

De vloer van nu: PVC

Bezoek de winkel


De laatste jaren wordt PVC steeds populairder. Dit komt onder andere doordat PVC bijna niet te onderscheiden is van echt hout, maar wel een stuk goedkoper is dan hout. Benieuwd wat een PVC vloer voor jouw interieur kan doen? Laat je informeren door de specialisten van Twigt in Capelle aan den Ijssel.   


Vinyl van Twigt


Focus: de vinyl vloeren van Twigt


Bezoek de winkel

 

Heb je er weleens over nagedacht om te kiezen voor een vinyl vloer in huis? In de meest hippe interieur zie je dit type vloer steeds vaker terugkomen. Geen idee welke vinyl vloer het beste past bij jouw interieur? Bij Twigt nemen ze je graag mee in de wereld van vinyl, zodat je de vloer vindt die het beste bij jouw wensen aansluit.


CONTACT
Twigt Interieur
Kanaalweg 57-59
2903 LR Capelle aan den IJssel
010 450 63 06
wonen@twigtinterieur.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je bent van harte welkom om zonder afspraak de winkel binnen te lopen maar we werken wel graag op afspraak om te zorgen dat we voldoende tijd voor je kunnen nemen.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie