Mirjam Nijs

Creatief adviseur bij Twigt in Capelle aan den IJssel

'Elke klant heeft andere wensen. Hierdoor geeft ieder advies een nieuwe uitdaging'

PLAN EEN DESIGNDATE MET Mirjam

Over Mirjam

Mijn naam is Mirjam Nijs. Ik woon in Schiedam en samen met mijn man Ron heb ik 2 heerlijke zoons. De woon-werk afstand is goed te doen als je met plezier naar je werk gaat. De eerste 5 jaar bij Woninginrichting Twigt Interieur & Kleur heb ik als stoffeerder gewerkt. Het fijne aan deze werkervaring is dat ik ook de technische kant van het vak heel goed ken. Nu werk ik bijna 7 jaar als creatief adviseur bij Twigt interieur en kleur.

Wat ik leuk vind aan het vak van woninginrichting is het geven van interieuradvies aan klanten. Samen op een mooi en passend eindresultaat komen waar de klant zich, na het stofferen, behangen en ophangen van de raamproducten en gordijnen, helemaal thuis voelt en er met een prettig gevoel in woont.

Met veel plezier geef ik interieuradvies aan huis. Dan kijken we samen naar je huisinrichting en wat je wensen zijn van kleuradvies tot complete woninginrichting, net waar jij behoefte aan hebt.

 

 

VRAAG Mirjam OM ADVIES

Realisaties van Twigt

  

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET MIRJAM

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE MET MIRJAM

Mirjam: 'Een interieur stylist moet een goede feeling hebben met de materialen. Ook moet een stylist goed kunnen luisteren naar een klant, waardoor er een goed en passend advies gegeven word.'