Herooooo

Twigt in Capelle aan den IJssel: alles wat je wilt weten over raamdecoratie

Woninginrichting Twigt Interieur is dé raaamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Capelle aan den IJssel.
De meest uiteenlopende soorten raamdecoratie komen in een groot aantal varianten bij Twigt. Geen wonder, aangezien raamdecoratie hartstikke sfeerbepalend is. Heb jij er weleens echt goed over nagedacht welk soort raamdecoratie het beste past bij jouw interieur? Bij Twigt in Capelle aan den Ijssel denken ze graag met je mee. Wordt het een tijdloos exemplaar in de vorm van een houten jaloezie? Of hangt er straks bij jou een modern paneelgordijn voor het raam?

Twigt – welk rolgordijn kies jij?

Bezoek de winkel

 

Bij Twigt vind je een breed assortiment rolgordijnen. Maar niet alleen kunnen ze je bij Twigt alles vertellen over de verschillende materialen, kleuren en systemen, ook als het op het installeren aankomt, ben je bij Twigt aan het goede adres. Laat je adviseren door onze woonprofessionals uit Capelle aan den Ijssel.

Twigt – een revolutie in vouwgordijnen

Bezoek de winkel

 

Ben je op zoek naar een manier om je ramen op een subtiele en tegelijkertijd effectieve manier af te dekken? Dan bieden de vouwgordijnen van Twigt uitkomst. Deze dunne gordijnen voorkomen dat men makkelijk naar binnen kan kijken en verspreiden tegelijkertijd een rustieke sfeer. Ook als het op dit type raamdecoratie aankomt valt er genoeg te kiezen. Naast kleuren en materialen kun je er ook voor kiezen om de baleinen (het staafje in de vouw) aan de voorzijde of aan de achterzijde van het raam te laten plaatsen. Laat je adviseren door de specialisten van Twigt in Capelle aan den Ijssel. 


De voordelen van duo-rolgordijnen van Twigt

Bezoek de winkel

 

Bij de duo-rolgordijnen van Twigt bewegen twee verschillende lagen stof over elkaar heen. Het gaat hier om transparante banen en niet-transparante banen. Hierdoor kun je met dit type raamdecoratie van Twigt volledig de regie houden als het gaat om de lichtinval. Dankzij de vele varianten die je vindt bij Twigt in Capelle aan den Ijssel, hoef je niet bang te zijn dat een duo-rolgordijn niet in jouw interieur past: je vindt deze raamverduisteraars namelijk in de meest mooie uitvoering!

Kies voor stijl met de verticale jaloezieën van Twigt

Bezoek de winkel

 

Een luxe uitstraling, dat is wat je makkelijk creëert met de eigentijdse verticale jaloezieën van Twigt. Dit type raamdecoratie is uitermate geschikt om de hoogte van je plafond mee te accentueren. Woon jij in een klassiek herenhuis met grote raampartij? Dan mag een verticale jaloezie van Twigt in exclusieve stof, indringende kleur en rijke uitstraling niet ontbreken.

Horizontale jaloezieën van Twigt

Bezoek de winkel

 

De horizontale jaloezieën van Twigt komen in verschillende soorten en maten. Niet alleen kun je kiezen uit uiteenlopende materialen zoals hout en aluminium – ook kun je kiezen voor de maat die het beste past bij jouw interieur. Maar de veelzijdigheid is niet de enige reden dat de horizontale jaloezieën van Twigt zo populair zijn. Dit type raamdecoratie is makkelijk schoon te maken, zorgt voor een optimale regulering van de lichtinval en heeft een isolerende werking. Neem een kijkje bij Twigt in Capelle aan den Ijssel om te zien welke horizontale jaloezie het beste in jouw interieur past.

Aandacht voor de plisségordijnen van Twigt

Bezoek de winkel

 

Teken jij graag voor een interieur waarin je in volledige privacy kunt leven en tegelijkertijd niet hoeft in te leveren op daglicht? De plisségordijnen van Twigt in Capelle aan den Ijssel vormen het antwoord. Kies voor een donkerblauw plisségordijn in luxe stof of ga voor een exemplaar in neutrale tint. Benieuwd welk type gordijn het beste past in jouw interieur? De woonexperts van Twigt in Capelle aan den Ijssel denken graag met je mee.

Het paneelgordijnen van Twigt onder de loep

Bezoek de winkel

 

Een paneelgordijn bestaat uit een aantal verticale banen stof die samen een gordijn vormen. De panelen zitten aan de bovenkant vast en kunnen langs elkaar open en dicht worden geschoven. Bij Twigt in Capelle aan den Ijssel vind je paneelgordijnen in de beste kwaliteit. Kies jij voor brede of smalle panelen? Bij Twigt kun je gerust langskomen om je te laten informeren over alle vraagstukken rondom paneelgordijnen.

Kwalitatief hoogstaande horren van Twigt

Bezoek de winkel

 

Heb jij al geïnvesteerd in een goed matras en fijn beddengoed, maar lukt het door zoemende beestje nog steeds niet om in de zomer de slaap te vatten? Bij Twigt in Capelle aan den Ijssel vind je het antwoord op rusteloze nachten, in de vorm van een breed assortiment aan horren. Welke hor het meest geschikt is voor welk type raam of deur? Daarover informeren je ze bij Twigt maar al te graag.

CONTACT
Twigt Interieur
Kanaalweg 57-59
2903 LR Capelle aan den IJssel
010 450 63 06
wonen@twigtinterieur.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je bent van harte welkom om zonder afspraak de winkel binnen te lopen maar we werken wel graag op afspraak om te zorgen dat we voldoende tijd voor je kunnen nemen.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie