Herooooo

Weelde aan de wand met het behang van Twigt in Capelle aan den Ijssel

Woninginrichting Twigt Interieur is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Capelle aan den IJssel.Het bijzondere behang van Twigt

Durf jij verder te denken dan witte verf voor op de muren? Als je het aan de woonspecialisten van Twigt vraagt is het behangen van je wanden altijd een goed idee. Bij Twigt merken ze vaak dat mensen het spannend vinden, om te kiezen voor een behangsoort. Dit is volgens deze speciaalzaak in Capelle aan den Ijssel helemaal niet nodig. Er zijn namelijk bijzonder veel behangsoorten verkrijgbaar die zich kenmerken door een neutrale uitstraling, maar je interieur toch voorzien van een bijzonder karakter. Ben jij niet bang om een duidelijk statement te maken als het op je interieur aankomt? Dan kun je het beste kiezen voor één van de meer uitgesproken behangsoorten, verkrijgbaar bij Twigt in Capelle aan den Ijssel.

De collectie van Home Made By bij Twigt

Bezoek de winkel


De eigen behangcollectie van Twigt is geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft. Geef jouw werkkamer met één van de behangsoorten van Twigt een natuurlijke knipoog die je vervoert naar het bos. Of creëer met een behangrol in neutrale tint een sfeer van oneindigheid die doet denken aan een zandvlakte. Door met natuurlijke kleuren te werken, hoef je niet bang te zijn dat het te druk wordt. Benieuwd of jouw droombehang zich bevindt in de uitgebreide collectie van Twigt ? Neem een kijkje in deze speciaalzaak in Capelle aan den Ijssel.

De hippe collectie van PIP Studio – bjj Twigt

Bezoek de winkel


Een uitgesproken kamer heb je zo gecreëerd met de fantasierijke behangrollen van het kleurrijke PIP Studio. Waarom de woonprofessionals van Twigt zo gek zijn op dit behang? De patronen zijn in staat om je te vervoeren naar een dromerige wereld. Tip van Twigt: maak van de kinderkamer een vrolijke ruimte door te werken met het behang van PIP Studio. Maar ook de werkkamer of slaapkamer kan misschien wel een explosie aan kleur gebruiken. Voor in de woonkamer kan het slim zijn om te doseren als het aankomt op dit kleurrijke behang. De woonprofessionals van Twigt raden het bijvoorbeeld aan om alleen de schouw te behangen, om drukte te voorkomen.

Eijffinger bij Twigt: tijdloze kwaliteit

Bezoek de winkel

 

Van elegante behangsoorten in subtiele kleuren tot rollen waar je je ogen niet vanaf kunt houden – Eijffinger is niet zonder reden een grote naam binnen de interieurwereld. Met hun behangontwerpen hebben ze namelijk bijzonder veel interieurs voorzien van een stijlvolle update. Ook bij Twigt zijn ze gek op deze bijzondere naam. Je vindt dan ook een uitgebreide collectie behangsoorten terug bij Twigt in Capelle aan den Ijssel.

Hooked on Walls koop je bij Twigt in Capelle aan den Ijssel

Bezoek de winkel


Laat je meevoeren naar de inspirerende wereld van Hooked on Walls. De naam verklapt het al: de makers van dit behangmerk hebben er hun missie van gemaakt om iedere muur te voorzien van een bijzondere uitstraling. Laat je inspireren door de uitgebreide Hooked on Walls collectie die je kunt vinden bij Twigt .

Kies voor kunst met Arte van Twigt

Bezoek de winkel


Om een kunstzinnig interieur te creëren, hoef je geen bijzonder omvangrijk budget te hebben. Met het juiste behang creëer in een handomdraai een gevoel van luxe. Zou jij je wanden graag een uitgesproken uitstraling willen geven door middel van een 3D behang? Of laat jij je verleiden door één van de rijke kleuren die kenmerkend zijn voor de Art collectie van Twigt? Altijd al gedroomd van een interieur in kunstzinnig uiterlijk? Bij Twigt weten ze precies met welk type behang je het gewenste resultaat krijgt.

Verander samen met Twigt je interieur met BN Walls

Bezoek de winkel

 

De interieurspecialisten van Twigt weten wat er moet gebeuren om je huis in bloei te zetten. Je hoeft enkel je wanden te versieren met één van de bijzonder karakteristieke behangsoorten van BN Walls. Welk exemplaar jouw interieur complimenteert? Loop binnen bij Twigt in Capelle aan den Ijssel en raak verwonderd over het aanbod.

CONTACT
Twigt Interieur
Kanaalweg 57-59
2903 LR Capelle aan den IJssel
010 450 63 06
wonen@twigtinterieur.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je bent van harte welkom om zonder afspraak de winkel binnen te lopen maar we werken wel graag op afspraak om te zorgen dat we voldoende tijd voor je kunnen nemen.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie