Herooooo

THIELE VAN ROOIJEN in OCHTEN: welke raamdecoratie kies jij? 


Thiele van Rooijen is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Ochten en omstreken (o.a. Tiel, IJzendoorn en Echteld).
Van houten jaloezieën tot strakke rolgordijnen – er valt een hoop te kiezen als het op raamdecoratie aankomt. Bovendien vraagt het ene type interieur weer om een andere soort raamdecoratie dan een andere woning. De jarenlange ervaring en expertise van Thiele van Rooijen in Ochten heeft ervoor gezorgd dat deze woonprofessionals precies weten wat wel en niet werkt. Wat de nieuwste ontwikkelingen zijn binnen deze productgroep? Waar je rekening mee moet houden tijdens het opmeten? De specialisten van Thiele van Rooijen hebben het antwoord op al je vragen. 
De selectie rolgordijnen van Thiele van Rooijen 


Bezoek de winkel

Rolgordijnen zijn al jaren populair in de interieurwereld. Niet verwonderlijk: stijlvolle varianten in moderne uitvoering volgen elkaar in rap tempo op. Bij Thiele van Rooijen zijn ze perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit vlak. Zou je graag je keukenraam willen voorzien van een mooi rolgordijn? Of wil je de logeerkamer extra knus maken met een rolgordijn? De collectie die je bij Thiele van Rooijen in Ochten vindt, kan elke kamer voorzien van een stijlvolle uitstraling.Thiele van Rooijen: specialist in vouwgordijnen 


Bezoek de winkel

Het vouwgordijn wordt ook wel gezien als de klassieker onder de raamdecoratie. De prachtige stof in combinatie met de subtiele vouw voorziet ieder interieur van een traditionele knipoog. Kies voor één van de crèmekleurige exemplaren van Thiele van Rooijen – om deze uitstraling te ondersteunen. Past de moderne look beter bij jouw interieurstijl? Ook dan ben je bij Thiele van Rooijen aan het juiste adres. Door een vouwgordijn te kiezen in strakke stof en donkere tint, krijgt het vouwgordijn direct een eigentijds karakter. Ook in de afwerking zijn keuzes te maken waardoor jouw gordijn juist een moderne of meer klassieke uitstraling krijgt.Duo-rolgordijnen van Thiele van Rooijen 


Bezoek de winkel

In een licht interieur met veel ramen, kan het extra fijn zijn om het licht dat naar binnen komt te filteren. Dat is precies waarom de woonprofessionals van Thiele van Rooijen in Ochten graag werken met duo-rolgordijnen. Zo kun je op ieder moment van de dag zelf bepalen hoeveel licht je binnenlaat. Schakel de hulp van de stoffeerder van Thiele van Rooijen in om er zeker van te zijn dat je het juiste duo-rolgordijn kiest voor jouw interieur. 

De voordelen van de verticale jaloezieën van Thiele van Rooijen 


Bezoek de winkel

Bij een raampartij van groot formaat kunnen verticale jaloezieën een uitkomst zijn – ze geven de kamer immers een extra ruimtelijk karakter. Bij Thiele van Rooijen vind je verticale jaloezieën in alle soorten en maten. Geef jij de voorkeur aan een fris, licht interieur? Dan zijn de jaloezieën in helderwit een mooie optie. Voor een gevoel van warmte, zijn de jaloezieën in donkerbruin geschikt. Laat je inspireren door het rijke assortiment dat je vindt bij Thiele van Rooijen. 
De mooiste horizontale jaloezieën vind je bij Thiele van Rooijen 


Bezoek de winkel

Van het materiaal en de afwerking tot de kleur – als het op horizontale jaloezieën aankomt kun je een hoop kanten op. Maar hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw interieur? Dat de kwaliteit voldoet aan jouw eisen? En dat het licht straks op de juiste manier wordt gefilterd bij jou thuis? De woonspecialisten van Thiele van Rooijen hebben de meest uiteenlopende vragen voorbij horen komen en hebben altijd een passend antwoord. Benieuwd hoe de juiste horizontale jaloezieën jouw interieur kunnen complimenteren? Kom er achter samen met Thiele van Rooijen in Ochten. 
Plisségordijnen van Thiele van Rooijen – pure perfectie 


Bezoek de winkel

Wist je dat het plisségordijn in twee soorten uitvoeringen komt? Regulier en top down bottom up. Bij een regulier exemplaar zit de stof vast aan de rail, bij het top down bottom up systeem is dit niet het geval. Dat betekent dat het gordijn van boven naar beneden en andersom opent. Benieuwd wat de voordelen zijn van dit systeem? En welk type plisségordijn het beste past in jouw interieur? Laat je informeren door de woonprofessionals van Thiele van Rooijen in Ochten. 
Het paneelgordijn van Thiele van Rooijen – gordijn of room divider? 


Bezoek de winkel

Het paneelgordijn wint steeds meer terrein in interieurland. Je kunt dit type gordijn – verkrijgbaar in de meest uiteenlopende varianten bij Thiele van Rooijen in Ochten – namelijk voor meerdere doeleinden gebruiken. Niet alleen om het licht mee te filteren, maar ook om de ene ruimte in huis van de andere ruimte te scheiden. Oftewel: als een room divider. Is jouw woonkamer aan de ruime kant? Dan is het slim om te bekijken of een paneelgordijn jouw interieur kan perfectioneren.Een einde aan slapeloze nachten met de horren van Thiele van Rooijen 


Bezoek de winkel

Misschien wel de grootste ergernis ’s nachts: luidruchtige beestjes die je uit je slaap halen. Gelukkig bevat de collectie raamdecoratie van Thiele van Rooijen ook horren. Maak een einde aan onrustige avonden met een hor voor de deur of voor het raam.