Maatwerk kasten voor iedere woonwens.

Schuifdeuren-Draaideuren-Kastinterieurs

Thiele van Rooijen is tegenwoordig gespecialiseerd in het leveren van maatwerk-kasten. “Met de kasten van Allure zetten we elke woonwens naar de hand van de klant”; Deze Nederlandse maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar jouw huis. Allure biedt een passende opstelling, of dit nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop.

Met de kasten van Allure is elke indeling te modelleren. De interieurs worden afgesloten met schuif-of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De interieurspecialisten van Thiele van Rooijen kijken samen met jou naar de invulling van de kasten; hoe groot moet het zijn, wat wil je er allemaal in kwijt? Ook kunnen we kasten ontwerpen voor de woonkamer waarbij je bergruimte kunt creëren of bijv. een TV in kunt verwerken. De kast is pas écht af met een palet aan kleuren; van uni’s tot betonlook of verschillende houtdecors. Elke deur, achterwand, lade of schap kan een eigen kleur krijgen. Diverse handige accessoires zoals een kledinglift, een uitschuifbaar schoenenrek, pantalonhanger, spiegel en handgrepen zorgen voor een persoonlijke touch. Zo zijn de kasten naar je eigen stijl aan te passen.

Er zit 10 jaar garantie op de bewegende delen en wij maken een gratis 3D-visualisatie van de kast zodat je een goed beeld krijgt van de kast. Bij Thiele van Rooijen krijg je vakkundig en persoonlijk advies. Wij staan voor de kwaliteit van onze kasten die wij bij u komen inmeten, plaatsen en afmonteren.

allure kast Thiele van Rooijen
allure kast Thiele van Rooijen