Herooooo

De vloeren bij 't Binnenhuis in GroningenBij de vloeren van 't Binnenhuis staat persoonlijkheid centraal

Wij kijken niet alleen naar de laatste trends op het gebied van vloeren. Iemands persoonlijke voorkeur is minstens zo belangrijk. Hoe wordt er geleefd? Staat comfort voorop? Of ben je op zoek naar een bepaalde uitstraling? Wij kijken graag verder dan de laatste trends om op zoek te gaan naar jouw ideale vloer.

 Tapijt


't Binnenhuis – voor een zacht tapijt


Bezoek de winkel

 


Hoe je jouw woon- of slaapkamer voorziet van meer sfeer? Door middel van tapijt.

Tapijt is er in veel verschillende materialen, kleuren en structuren. Hoogpolig met een chique uitstraling of juist vlak, strak en modern. Elk interieur knapt op van tapijt!

 De vloeren van nu: PVC

Bezoek de winkel

 

De laatste jaren wordt PVC steeds populairder. Dit komt onder andere doordat PVC bijna niet te onderscheiden is van echt hout of steen, maar wel een stuk goedkoper is. Benieuwd wat een PVC vloer voor jouw interieur kan doen? 


 Focus: de vinyl vloeren van 't Binnenhuis

Bezoek de winkel

 

Heb je er weleens over nagedacht om te kiezen voor een vinyl vloer in huis? In de meest hippe interieur zie je dit type vloer steeds vaker terugkomen. Geen idee welke vinyl vloer het beste past bij jouw interieur?Wij nemen je graag mee in de wereld van vinyl, zodat je de vloer vindt die het beste bij jouw wensen aansluit.