STUDIO HAARLEM

Jan van Krimpenweg 7N
2031CE Haarlem
020 47 11 735
designstudio@homemadeby.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00*
Woensdag
10:00 - 17:00*
Donderdag
10:00 - 17:00*
Vrijdag
10:00 - 17:00*
Zaterdag
10:00 - 17:00*
Zondag
Gesloten

* Wij werken op afspraak van 10:00-13:00u, bel of mail ons.
Vrije inloop: 13:00-17:00u

Telefonisch bereikbaar van ma. t/m vr. van 10:00-17:00u.

Over Studio Haarlem

De makkelijkste manier om een persoonlijk en stijlvol thuis te creëren

Onze missie is met toegankelijk interior design en een duurzame collectie een positieve verandering teweeg te brengen in de manier waarop mensen hun huis inrichten.

Of je nu bij ons komt om het huis waarin je al jaren woont een restyling te geven of je gaat een frisse start maken in een nieuw gebouwd huis, wij kunnen je helpen om er een plek van te maken waar je jarenlang blij mee gaat zijn.

We brengen authentieke oplossingen die passen bij jouw levenstijl, wensen en budget. We doen dit door gebruik te maken van een selectie van materialen van duurzame kwaliteit. Van raamdecoratie en muurbekleding tot vloeren, gordijnen, verf, verlichting, meubelen en alles wat er nodig is om jou je thuis te laten voelen.

Vanuit het Design Plan en materialenvoorstel maken we het je gemakkelijk om je keuzes te bepalen, waarna wij zorgen voor een efficient en professioneel proces van levering en installatie.

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Van ontwerp tot realisatie in een helder proces; minder tijdsintensief, beter betaalbaar en vooral leuk.


B2B: interesse in onze diensten? Bel of mail ons op: designstudio@homemadeby.nl afspraak.

Hellen Steltenpool

Hellen Steltenpool

interiordesigner

Nynke Dekker

Nynke Dekker

interiordesigner

Joëlla

Joëlla

interiordesigner

Volg hier de ontwikkelingen van Designstudio

Studio Haarlem - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap designstudio in regio Amsterdam   binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Design Studio kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij ons ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Design Studio overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Design Studio – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het samen met de stylisten van Design Studio. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Designstudio zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij ons kun je alle kanten op.

Design Studio – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Design Studio ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Design Studio inschakelen als de beste.

Design Studio – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Design Studio weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?