Herooooo

Geef je wanden een update met behang van Robben in Ulft
De stijlvolle behangcollectie van Robben

De stylisten van Robben zijn niet voor niks dol op behang. Met behang creëer je namelijk met gemak een authentieke uitstraling. Bovendien zijn de behangrollen van Robben in Ulft mooi geprijsd en relatief makkelijk aan te brengen. Dit betekent dat je dus ook volop kunt variëren met behang. Kies in de zomer voor een subtiel bloemenbehang in lichte tint en maak het in de winter extra knus met een donkerblauw behang met goudkleurig accent. Bij Robben laten ze je graag kennismaken met hun brede assortiment en helpen ze je op weg met het maken van de juiste keuzes op het gebied van stijl en kwaliteit. Loop binnen bij Robben in Ulft en laat je verwonderen door de mooiste behangpatronen.

HMB Robben behang – de mooiste kwaliteit

Bezoek de winkel

 

Wist jij dat je bij Robben ook behang van eigen collectie vindt? Deze collectie - geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft – kenmerkt zich door de meest pure kleuren en vormen. Voorzie de basic wanden in je interieur van een rijke uitstraling met het prachtige behang van Robben. Kan jouw werkkamer nog een natuurlijk accent gebruiken of voorzie je liever jouw hal van een behangsoort die doet denken aan een rustgevende wandeling door de ongerepte natuur?

Robben - het mooiste van PIP Studio

Bezoek de winkel

 

Het behang van het beroemde PIP Studio staat garant voor een flinke dosis geluk in huis. Dit merk heeft de afgelopen jaren naam weten te maken in de interieurbranche met hun uitgesproken patronen in weelderige kleurencombinaties. Ook bij Robben zijn ze dol op vrolijke behangsoorten van PIP Studio. Neem een kijkje bij Robben in Ulft en laat je verleiden door de levendige behangsoorten in bloemenpatroon of kies voor een rijk exemplaar in dierenprint.

Kies met Robben voor het tijdloze Eijffinger

Bezoek de winkel

 

De woonprofessionals van Robben in Ulft weten precies wat de grote namen zijn binnen de interieurbranche. Zo weten ze ook dat Eijffinger – één van dé merken binnen de wereld van behang – natuurlijk niet mag ontbreken in hun assortiment. Benieuwd welk behang van dit klassieke interieurmerk het beste zou staan in jouw interieur? Hoe je dit behang het beste kunt aanbrengen? En welke lijm je hier het beste voor kunt gebruiken? De specialisten van Robben denken graag met je mee. 


Hooked on Walls – je vindt het bij Robben 


Bezoek de winkel


Kan jouw interieur wel een transformatie gebruiken? Maar behoort een complete verbouwing op dit moment niet tot de opties? Met het behang van Hooked on Walls – verkrijgbaar bij Robben in Ulft – kun je met een klein budget je complete interieur voorzien van een nieuwe uitstraling. Kies ervoor om alleen je schouw onder handen te nemen of voer de stijl juist door tot alle muren die jouw woonkamer rijk is. Neem een kijkje bij Robben in Ulft en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Maak een kunstzinnig statement van Arte met Robben 


Bezoek de winkel


Van 3D muurbekleding tot een grafisch behang in grafisch patroon – Arte staat voor de ultieme verfijning in muurbekleding. Niet voor niks dat de stylisten van Robben dol zijn op de behangsoorten van Arte. Geef jouw robuuste Loft interieur een extra eigentijdse knipoog met dit bijzondere behang of maak jouw Erf interieur modern met een wand in grafisch patroon. 


Robben: de mooiste behangsoorten van BN Walls 


Bezoek de winkel

 

Kan jouw zithoek, slaapkamer, werkkamer of logeerkamer nog wel een levendig accent gebruiken? Met de bijzondere behangsoorten van Robben kun je met gemak een karakteristieke sfeer neerzetten. Zo ook met de behangrollen uit de collectie van BN Walls. Wordt het een levendig bloemenbehang of kies jij liever voor een symmetrische print?