Herooooo

Offringa in Nieuw-Vennep - dé plek waar je jouw favoriete vloer vindt


Offringa is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Nieuw-Vennep en omstreken (o.a. Hoofddorp, Abbenes en Rijsenhout).Wat Offringa in Nieuw-Vennep voor jouw vloer kan betekenen


Het vinden van de juiste vloerbedekking is geen eenvoudige klus. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende PVC-vloeren, verschillende soorten tapijt en ook op het gebied van vinyl valt er een hoop te kiezen. Bij Offringa vind je niet alleen per type vloer een uitgebreide collectie, je kunt hier ook terecht voor een passend advies. 


De tapijten van OffringaVan een hoogpolig tapijt tot een tapijt in bijzonder dessin – je vindt het bij Offringa in Nieuw-Vennep. Bezoek de winkel


Ben je op zoek naar een manier om meer warmte aan te brengen in je interieur? Met een heerlijk zacht tapijt op de grond creëer je gemakkelijk de juiste sfeer. Laat je door de woonspecialisten van Offringa informeren over de mogelijkheden. Wordt het een warm, hoogpolig tapijt? Of past een op maat gemaakt tapijt in drukke print beter in jouw huis? 


PVC van Offringa 


Ken jij de voordelen van PVC al? Bij Offringa zetten ze alle pluspunten op een rij. 


Bezoek de winkel


Als het op PVC vloeren aankomt kun je alle kanten op. Kies voor een robuuste uitstraling met een PVC vloer in betonlook of ga juist voor een landelijke sfeer met een PVC vloer in houtlook. Laat je door Offringa adviseren, zodat je zeker weet dat je de vloer kiest die het beste bij jouw interieur past. 


Vinyl van OffringaVoor een vloer waar je geen omkijken naar hebt.  Bezoek de winkel


Waarom je voor een vinyl vloer zou kiezen? Voordelen genoeg! Zo is het extra makkelijk om een vinyl vloer te onderhouden en is dit type vloer vaak een stuk goedkoper. Benieuwd of een vinyl vloerbedekking ook voor jou een goede keuze is? Bij Offringa in Nieuw-Vennep kun je terecht voor advies.

CONTACT
Offringa Wonen en Slapen
Venneperweg 459
2153 AD Nieuw-Vennep
0252 67 33 61
info@offringawonenenslapen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

* alleen op AFSPRAAK.
Vr. & za. vrij inloop.

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief