Herooooo

Offringa in Nieuw-Vennep - dé plek waar je jouw favoriete vloer vindt

Offringa is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Nieuw-Vennep en omstreken (o.a. Hoofddorp, Abbenes en Rijsenhout).

Wat Offringa in Nieuw-Vennep voor jouw vloer kan betekenen

Het vinden van de juiste vloerbedekking is geen eenvoudige klus. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende PVC-vloeren, verschillende soorten tapijt en ook op het gebied van vinyl valt er een hoop te kiezen. Bij Offringa vind je niet alleen per type vloer een uitgebreide collectie, je kunt hier ook terecht voor een passend advies.

De tapijten van Offringa

Van een hoogpolig tapijt tot een tapijt in bijzonder dessin – je vindt het bij Offringa in Nieuw-Vennep.

Ben je op zoek naar een manier om meer warmte aan te brengen in je interieur? Met een heerlijk zacht tapijt op de grond creëer je gemakkelijk de juiste sfeer. Laat je door de woonspecialisten van Offringa informeren over de mogelijkheden. Wordt het een warm, hoogpolig tapijt? Of past een op maat gemaakt tapijt in drukke print beter in jouw huis?

Bezoek de winkel

PVC van Offringa

Ken jij de voordelen van PVC al? Bij Offringa zetten ze alle pluspunten op een rij.

Als het op PVC vloeren aankomt kun je alle kanten op. Kies voor een robuuste uitstraling met een PVC vloer in betonlook of ga juist voor een landelijke sfeer met een PVC vloer in houtlook. Laat je door Offringa adviseren, zodat je zeker weet dat je de vloer kiest die het beste bij jouw interieur past.

Bezoek de winke

Vinyl van Offringa

Voor een vloer waar je geen omkijken naar hebt.

Waarom je voor een vinyl vloer zou kiezen? Voordelen genoeg! Zo is het extra makkelijk om een vinyl vloer te onderhouden en is dit type vloer vaak een stuk goedkoper. Benieuwd of een vinyl vloerbedekking ook voor jou een goede keuze is? Bij Offringa in Nieuw-Vennep kun je terecht voor advies.

Bezoek de winkel