HET (T)HUIS VAN Grietje

Het (t)huis van Grietje

Grietje koestert haar grote verzameling schatten en erfenissen. In het huis krijgen ze overal een plek en samen met haar vier katten en binnenkort een pup erbij is het heel gezellig. Ze is creatief en heeft al meerdere kleuren op de muur gehad. Voor haar geen saai huis, ze wil graag iets bijzonders en alle ideëen heeft ze verzameld op een moodboard. Tijdens de intake vertelt ze open te staan voor een andere kijk op haar interieur. De wens is ooit in Friesland, waar haar roots liggen, èn in Amsterdam te wonen. Dit huis in Amsterdam wil ze open stellen voor familie en vrienden. Het is duidelijk dat ze een groot sociaal hart heeft.

materialenpalet Grietje

Ariane over dit ontwerp

De huidige situatie met diverse kleine en leuke persoonlijke spullen maakt dat het geheel onrustig wordt.
Ik zal vooral zorgen dat het één fraai geheel wordt met de nodige slaap-en speelplekken voor de katten.
Het creatieve karakter van het huis wilde ik graag behouden. Door de mix en kleuren en materialen die op elkaar afgestemd zijn maak ik een mooi, warm en speels interieur. Soms is het ook goed om plekken leeg te laten en opbergruimtes te creëren voor de rust.
De bergruimte die midden in het huis staat wordt vergroot. De garderobe krijgt hierin een plek en wordt afgesloten met schuifdeuren. De buitenkant van de bergruimte wordt met houtfineer bekleed, het vormt een samenspel met de nieuwe keuken. Het is nu een prachtig modern statement met een warme uitstraling.

Kleur- en materialenpalet

MOODBOARD & 3D DESIGN

moodboard Grietje
3D design Grietje
materialen palet Grietje
materialen palet grietje

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T)HUIS?

Plan dan een Design Date met Ariane

Boek een Design Date