Herooooo

Behang van Offringa voor een stijlvolle make-over

Offringa is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Nieuw-Vennep en omstreken (o.a. Hoofddorp, Abbenes en Rijsenhout).

Durf verder te denken met Offringa

Interieurstylisten zweren erbij: behang. Ook bij Offringa in Nieuw-Vennep realiseren ze als geen ander dat een bijzonder stijlvol behang een positief effect heeft op je interieur. Alleen kan het best lastig zijn om het juiste behang te kiezen. Het is niet even makkelijk om in te schatten welk effect een bepaald type behang op je interieur kan hebben. Maar wat papiersoorten betreft, zijn er veel verschillen. Gelukkig zijn de woonprofessionals gespecialiseerd in behang. Van het vinden van behang in het juiste patroon tot materiaaladvies – bij Offringa helpen ze je graag verder.

De Home Made By collectie van Offringa – gebaseerd op de natuur

Het gevoel dat je ervaart tijdens een lange boswandeling. Of de inspirerende werking die een uitgestrekte strandvlakte kan hebben... Bij Home Made By weten ze hoeveel impact de natuur heeft op onze gemoedstoestand. Hoe fijn zou het zijn als je dat rustgevende gevoel ook thuis kunt ervaren? Vanuit het comfort van je bank? Of vanuit de bureaustoel op de werkkamer? Met de behangcollectie van Home Made By kun je de natuur in huis halen. Kies jij voor een lichtbruin behang met subtiel takkenpatroon of kies jij liever voor een behangrol in de kleur van de zee?

Bezoek de winkel

Geef je wanden een update met Hooked on Walls van Offringa

Bij Hooked on Walls zijn ze gespecialiseerd in de ontwikkeling van uitgesproken behangsoorten. Wil jij echt een statement maken in de hal, de slaapkamer of de studeerkamer? Neem een kijkje bij de uitgebreide selectie Hooked on Walls behangsoorten bij Offringa in Nieuw-Vennep.

Bezoek de winkel

Offringa: Arte voor een artistiek interieur

Bij Offringa bewijzen ze met de collectie van Arte dat het niet kostbaar hoeft te zijn om je interieur te voorzien van een kunstzinnige knipoog. Door je wanden te versieren met één van de bijzondere 3D behangen of een ander uitgesproken behangsoort, krijgt jouw interieur direct een eigentijds karakter.

Bezoek de winkel

BN Walls bij Offringa

Het geliefde BN Walls ken je misschien wel van het beroemde Vincent van Gogh behang. Maar dat is slechts één van de uitgesproken behangsoorten die dit merk typeren. Laat je inspireren door de woonprofessionals van Offringa in Nieuw-Vennep en vind zo jouw favoriete behang van BN Walls.

Bezoek de winkel